Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 85-82: Αυτοκτονία…

Στο 31′ είχε προβάδισμα 12 πόντων, στο τέλος όμως ο Ολυμπιακός γκρέμισε όσα έχτισε και έφυγε ηττημένος από το AUDI Dome (85-82). Στο 4-5 η Μπάγερν Μονάχου, στο 3-6 οι Πειραιώτες.

Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, κέρδισε παίκτες, στο τέλος όμως ο Μάοντο Λο δεν τον αφησε να πάρει και τη νίκη. Ο Γερμανός γκαρντ έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα στο φινάλε της αναμέτρησης και η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε του Ολυμπιακού (85-82) σε ένα εξαιρετικό ντέρμπι στο AUDI Dome, με τους Πειραιώτες να βάζουν στην εξίσωση τους Τέιλορ Ρότσεστι – Γουέιντ Μπάλντγουιν, αλλα να χάνουν την ευκαιρία για ένα σημαντικό διπλό στην εναρξη της δεύτερης διαβολοδβομάδας της EuroLeague 2019/20.

Οι Βαυαροί δεν είχαν τον Νιχάντ Τζέντοβιτς στη δωδεκάδα τους, βρέθηκαν να χάνουν με 12 (55-67) στις αρχές της τέταρτης περιόδου, έκαναν όμως τρομερή προσπάθεια με κορυφαίους τους Μονρό – Μπαρτέλ και με τον Λο να βαζει τα μεγάλα σουτ πήραν την τέταρτη φετινή τους νίκη σε εννεα αγώνες.

Οι ερυθρόλευκοι, από την άλλη, έπεσαν στο 3-6, έκαναν όμως καλή εμφάνιση σε μεγάλο μερος της αναμετρησης μεχρι η άμυνά τους να καταρρεύσει στην τέταρτη περίοδο. Αρκετοί ήταν θετικοί, με τον Κεστούτις Κεμζούρα να μη χρησιμοποιεί τον Κέβιν Πάντερ.

Πηγή: Sport24.gr

-Ad-