Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Το θαύμα ψάχνει κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου ο Ολυμπιακός. Η τηλεοπτική μετάδοση.Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Το θαύμα ψάχνει κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου ο Ολυμπιακός. Η τηλεοπτική μετάδοση.

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στο Μόναχο σε σχέση με το 0-0 της Ξάνθης, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα κατεβάσει πάλι την ομάδα του με το 4-3-3 του τελευταίου διαστήματος.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βράδυ της Τρίτης την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς της Τετάρτης κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου.

Νέα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μάλιστα ανέφερε πως ίσως επιστρέψει σε αυτό το ματς και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Πορτογάλος θέλει να δει την ομάδα του ανταγωνιστική στην Allianz Arena και για να γίνει αυτό θα απαιτούν πρωτίστως τρεξίματα, έξυπνη τακτική με τη μπάλα στα πόδια και πάρα πολλή συγκέντρωση.

Η Μπάγερν δεν χαρίζεται σε ό,τι κατάσταση κι αν βρίσκεται και ο Ολυμπιακός δεν θέλει να γίνει η αρχή της… ανάκαμψης μετά την απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς.

Άλλωστε άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν κρύβουν ότι έχουν περάσει οι εποχές που η ομάδα έμπαινε φοβισμένη για να δώσει τέτοιου είδους παιχνίδια. Υπάρχει απόλυτος σεβασμός σε έναν τεράστιο αντίπαλο αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία για το ότι αν οι Πειραιώτες κάνουν αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο, τότε θα καταφέρουν να είναι ανταγωνιστικοί και στο Μόναχο, όπως ακριβώς συνέβη και στο Φάληρο.

Στην τελευταία προπόνηση ο Μαρτίνς δούλεψε πολύ πάνω στο κομμάτι της τακτικής και παρότι δεν έδειξε να έχει κατασταλάξει ως προς το αρχικό σχήμα, είναι δεδομένο πως έχει στο μυαλό του το ακριβές πλάνο που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα του αλλά και κάθε παίκτης ξεχωριστά.

Άλλωστε εκτός από την ομαδική δουλειά που έγινε τις τελευταίες μέρες και τα βίντεο που προβλήθηκαν στου Ρέντη, ο Πορτογάλος είχε και αρκετές προσωπικές συνομιλίες με παίκτες του, θέλοντας να τους ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα και να εξηγήσει τι ακριβώς πρέπει να προσέξουν σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό παιχνίδι.

Ως προς το κομμάτι των 11 που θα ξεκινήσουν, ο Σα θα είναι στο τέρμα, ο Ομάρ δεξιά και ο Τσιμίκας αριστερά, ενώ η λογική λέει ότι δίπλα στον Σεμέδο θα είναι ο Μεριά, ο οποίος ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός σε αυτό το παιχνίδι, σε αντίθεση με το σκληροτράχηλο Αβραάμ.

Η τριάδα των Καμαρά-Γκιγιέρμε-Μπουχαλάκη δεν θα σπάσει στα χαφ, σε αυτό το 4-3-3 που θα διατηρήσει και σε αυτό το 90λεπτο ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», ενώ αυτή τη φορά ο Μασούρας έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει στην επιθετική «τριπλέτα», απέναντι από τον Ποντένσε και δίπλα στον Γκερέρο.

Ο Ισπανός επίσης έχει το προβάδισμα αντί του Ελ Αραμπί, αφού προσφέρει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο σε σχέση με τον Μαροκινό, πέρα από το σκοράρισμα. Βεβαίως, όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν υπάρχουν και οι πιθανότητες να δούμε αυτόν και πάλι από το ξεκίνημα.

Τέλος, χρόνο συμμετοχής διεκδικεί και ο Βαλμπουενά, όμως αυτό πιθανότατα θα συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα και όχι από την αρχή.

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19.55 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote Tv.