Μπάιντεν: Σκόνταψε πάλι στις σκάλες του αεροσκάφους του

Δεν έχει τελειωμό η ατυχία του Τζο Μπάϊντεν με τον ίδιο να σκοντάφτει πάλι στις σκάλες του αεροσκάφους του.

Το νέο ατύχημα για τον Τζο Μπάιντεν σημειώθηκε την ώρα της επιβίβασης στο Air Force One με προορισμό το Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια.

Στο βίντεο φαίνεται ο Τζο Μπάιντεν να χάνει τον βηματισμό του ενώ ανεβαίνει τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους αλλά, ευτυχώς, να γλιτώνει τη μεγάλη τούμπα.

Όπως σημειώνει η New York Post το ατύχημα σημειώθηκε πριν το ταξίδι του 78χρονου προέδρου των ΗΠΑ για να ανακοινώσει το σχέδιο επενδύσεων ύψους 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το προηγούμενο ατύχημα σημειώθηκε στις 19 Μαρτίου όταν, τότε, ο Τζο Μπάιντεν είχε πέσει τρεις φορές στις σκάλες του Air Force One πριν την απογείωσή του για την Ατλάντα.

Σε βίντεο είχε καταγραφεί ο Μπάιντεν να αρχίζει να ανεβαίνει τις σκάλες του Air Force One λίγο πριν φτάσει, όμως, στα μισά της διαδρομής, σκόνταψε συνολικά τρεις φορές.

Το ατύχημα της 19ης Μαρτίου είχε σχολιαστεί και από εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου ο οποίος είχε δηλώσει «γνωρίζω ότι είδατε τον πρόεδρο Μπάιντεν να γλιστράει ανεβαίνοντας τις σκάλες του Air Force One αλλά είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι είναι καλά στην υγεία του και δεν χρειάστηκε να του παρασχεθεί καμία βοήθεια από την ιατρική ομάδα που ταξιδεύει μαζί του».