Μπαλάφας προς Μπογδάνο: Ο Λιγνάδης και ο παιδεραστής Νίκος Γεωργιάδης, τι ήταν;

Ο Γιάννης Μπαλάφας έβαλε τα πράγματα… στη θέση τους μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σχετικά με το σοκαριστικό περιστατικό στην Αγία Μαρίνα.

«Δεν είναι φυλετικό, ούτε θρησκευτικό το θέμα. Ο Εγκληματίας είναι εγκληματίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα ο βουλευτής της ΝΔ σχολιάζοντας το φρικτό περιστατικό που συνέβη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Αττικής, με την επίθεση 6 ανδρών σε μια 26χρονη γυναίκα είχε δηλώσει πως «Οι άνθρωποι που έρχονται στην χώρα μας πρέπει να μάθουν ότι δεν είμαστε ούτε Πακιστάν, ούτε Μπαγκλαντές. «Προβληματίζομαι σαν Έλληνας και σαν Ευρωπαίος και δηλώνω ότι δεν υπάρχει χώρος για ήθη και κουλτούρες που υποβιβάζουν τη γυναίκα και τη θεωρούν αντικείμενο».

Μπαλάφας: Για τον Λιγνάδη που ήταν φίλος της Μενδώνη και του Μητσοτάκη, δεν τρέχει τίποτα;

«Το έγκλημα είναι έγκλημα και ο εγκληματίας εγκληματίας. Δεν είναι θέμα ούτε φυλετικό ούτε θρησκευτικό», εξήγησε ο Γ. Μπαλάφας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Για τον Λιγνάδη που ήταν φίλος της Μενδώνη και του Μητσοτάκη, δεν τρέχει τίποτα; Ο Νίκος Γεωργιάδης, ο παιδεραστής τι ήταν δηλαδή;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το επίμαχο σκηνικό στο παρακάτω βίντεο στο 3.00