ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Υποδέχθηκε τους παραγωγούς – «Μαζί, από το χωράφι έως το τραπέζι»

Τους παραγωγούς της υποδέχτηκε η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την επιτυχημένη ολοκλήρωση του τρίτου κύκλου εκπαιδεύσεων που διοργάνωσε σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας:

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, σχεδίασε για τους καλεσμένους παραγωγούς της μία γιορτινή εκδήλωση με τίτλο «ΜΑΖΙ, από το χωράφι έως το τραπέζι» που περιλάμβανε ξενάγηση στις γραμμές παραγωγής, στον αυτοματοποιημένο ψυκτικό θάλαμο, τον μεγαλύτερο της νοτιοανατολικής Ευρώπης, αλλά και στον εξειδικευμένο χώρο διεξαγωγής παιδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση, στη διάρκεια της οποίας οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικά πιάτα, καθώς και μία επιλογή από τα νέα plant-based γεύματα με φυτικό κιμά, που μόλις κυκλοφόρησαν από την εταιρεία.

default

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, η ηγέτιδα εταιρεία λαχανικών, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των συμβολαιακών παραγωγών της, δίνοντας έμφαση στην υποστήριξή τους με παροχή καινοτόμου εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, οικονομικής στήριξης και με την καθημερινή εποπτεία στον αγρό σε συνεργασία με τη Γεωπονική Δ/νσή της. Παράλληλα, επενδύει στο μέλλον του πρωτογενούς τομέα με τη διοργάνωση κύκλων εκπαιδεύσεων σε ετήσια βάση για το σύνολο των συνεργαζόμενων παραγωγών της, αλλά και με την χορήγηση υποτροφιών για τα παιδιά των παραγωγών σε τομείς του Αγροδιατροφικού κλάδου.

«Οι παραγωγοί μας είναι οι πιο πολύτιμοι συνεργάτες μας, Μαζί τους διατηρούμε συνεργασίες χρόνων και μας δένουν σχέσεις ζωής. Μαζί, από το χωράφι έως το τραπέζι, προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η εύφορη ελληνική γη.», δήλωσε ο κ. Νικήτας Ποθουλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ.