Μπαρτζώκας: «Δεν έφυγα και με τον καλύτερο τρόπο. Ήρθα με καλύτερο…»

Ως μία επαγγελματική και όχι… συναισθηματική χαρακτήρισε την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση των αδελφών Αγγελόπουλων και να επιστρέψει για δεύτερη θητεία στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Δεν έφυγα και με τον καλύτερο τρόπο. Ήρθα με καλύτερο…» θυμήθηκε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε τον τίτλο της Euroleague, o άνθρωπος που οδήγησε στην κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τροπαίου τους «ερυθρόλευκους» το 2013 στο Λονδίνο. Στη media day του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα (14/1, 21:00) με την Άλμπα Βερολίνου, στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: «Η Άλμπα είναι η καλύτερη ομάδα στα δέκα πρώτα δευτερόλεπτα και η χειρότερη στο πως εκτελεί στο τέλος των επιθέσεών της. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη και βεβιασμένες επιλογές, να έχουμε ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση. Ο Μιλουτίνοβ προπονείται κανονικά, θεωρητικά θα είναι καλύτερα εν συγκρίσει με τον αγώνα στη Βαλένθια».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Κόνιαρης τόνισε: «Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα, σταδιακά θα γίνει αυτό. Έχουμε καλό ρυθμό και πρέπει μαζί με τον κόσμο μας να νικήσουμε».

-Ad-