Μπιμπίλας: Αν ανοίξουν το στόμα τους αγόρια, θα γίνει χαμός

«Δεν είναι μόνο κοπέλες πoυ έχουν παρενοχληθεί. Υπάρχουν πολλά αγόρια που ακόμα δεν έχουν μιλήσει. Αν ανοίξουν το στόμα τους θα γίνει χαμός» είπε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας σχολιάζοντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον χώρο του θεάτρου.

«Οι καταγγελίες δεν έχουν κορυφωθεί, αυτά που έρχονται στα αυτιά μας είναι επικίνδυνα» τόνισε.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έκανε σαφές πως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

«Υπάρχουν πολλές καταγγελίες για αρκετά πρόσωπα στο σωματείο. Το διοικητικό συμβούλιο παρέπεμψε τους δυο ηθοποιούς στο πειθαρχικό. Το θέμα των καταγγελιών δεν εχει κορυφωθεί, αυτά που έρχονται στα αυτιά μας είναι πολύ επικίνδυνα. Ο κορονοϊός έχει φέρει το πλήρωμα του χρόνου σε πολλά θέματα. Οι φερόμενοι ως θύτες δεν έχουν έρθει σε εμάς ακόμα και θεωρώ πως θα έπρεπε να πουν μια συγγνώμη ή να κάνουν σαφή τη θέση τους…» δήλωσε.

«Ακόμα και εγώ που είμαι 45 χρόνια στο χώρο μένω έκπληκτος με τις εξελίξεις. Πρέπει να βγουν όσοι πρέπει να μιλήσουν, δεν πρέπει να είμαστε συνένοχοι. Για κάποια γεγονότα είχα ακούσει, όπως και αρκετοί συνάδελφοί μου, αλλά όλοι έλεγαν μην το πεις. Ζούμε σε ένα μικρό χώρο και φοβόμαστε μη χάσουμε τη δουλειά μας. Υπήρχε φόβος και αυτή τη στιγμή φαίνεται να μην υπάρχει. Όταν έχεις μια Πρόεδρο της Δημοκρατίας που λέει ΄πείτε τα μη φοβάστε΄ είναι βοηθητικό», πρόσθεσε.