Μπιμπίλας: Απόψε κοιμήθηκα αγκαλιά με όλη την Ελλάδα

Τον Σπύρο Μπιμπίλα περίμεναν οι δημοσιογράφοι έξω από τα γραφεία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών το πρωί της Παρασκευής και του ζήτησαν να σχολιάσει την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός τόνισε πως το σχόλιο του το έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook και πως δε θέλει να προσθέσει κάτι άλλο.

Οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να απαντήσει στα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Λιγνάδης στο απολογητικό του υπόμνημα και είχαν ως αποδέκτη τον ίδιο.

«Απάντησα μέσα από το Facebook το βράδυ. Ευχαρίστησα όλη την Ελλάδα που νομίζω ότι μου είχε μια μεγάλη αγκαλιά. Κοιμήθηκα με όλη την Ελλάδα, αυτό τα λέει όλα».

«Για όλους αυτούς που φοβούνται να μιλήσουν ή να πάνε στους δικηγόρους τους ή να έρθουν εδώ να το καταθέσουμε. Και να πάρουν το δρόμο τους», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας, απευθυνόμενος σε όσους καλλιτέχνες έχουν υποστεί οποιασδήποτε μορφής βία.

«Εγώ με τον Δημήτρη καθόμασταν πλάι πλάι και κάναμε τα στρουμφάκια πριν 40 χρόνια, από τότε δεν συναντήθηκαν οι δρόμοι μας ποτέ. Δεν είχα ανάγκη να ζητήσω δουλειά από πουθενά γιατί έχω πάρα πολύ δουλειά, ακόμα και τώρα που είμαι συνταξιούχος», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: zappit