Μπιμπίλας: Δεν θέλω κηδεία – Εκανα τη διαθήκη μου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε στο Secret τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές, ενώ αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, εάν θέλει να αποκτήσει παιδί και ότι έκανε διαθήκη όταν ήταν σε ηλικία 25 ετών.

«Ο µόνος λόγος που θέλω να µπω στη Βουλή είναι για να λυθούν τα άλυτα εδώ και δεκαετίες προβλήµατα των ηθοποιών. Δεν παριστάνω ούτε τον οικονοµολόγο ούτε τον γνώστη της εξωτερικής πολιτικής. Με ενδιαφέρουν πολύ τα προβλήµατα των ηθοποιών, γιατί πολλοί από αυτούς που µπήκαν κατά καιρούς στη Βουλή δεν ασχολήθηκαν επαρκώς µε τα προβλήµατα των ηθοποιών. Εξαιρώ την Αιµιλία Υψηλάντη και τον Κλέωνα Γρηγοριάδη», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας για την απόφασή του να πολιτευτεί.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι «για µένα οι πιο δύσκολες στιγµές στη ζωή µου ήταν ο θάνατος των γονιών µου και οι χωρισµοί µεγάλων σχέσεων που έχω περάσει στη ζωή µου και που θεωρώ ότι είναι ένα σηµαντικό κοµµάτι στη ζωή των ανθρώπων». Ξεκαθάρισε ότι το να αποκτήσει παιδί «δεν ήταν µέσα στα ενδιαφέροντα και στα όνειρά µου. Εξάλλου, δεν πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να αφήνει τη συνέχειά του επί της Γης. Η όλη προσφορά µου όµως στο κοινωνικό σύνολο θα αφήσει µια πολύ καλή αύρα και µηνύµατα, και αυτό µε ενδιαφέρει περισσότερο».

Τέλος, αποκάλυψε ότι «όταν ήµουν 25 ετών, έκανα την πρώτη µου διαθήκη, µόλις απέκτησα το πρώτο µου περιουσιακό στοιχείο», ενώ η επιθυμία του όταν πεθάνει είναι να μην του κάνουν κηδεία. «Οπωσδήποτε είµαι υπέρ της καύσης και όσον αφορά εµένα δεν θέλω κανενός είδους κηδεία, αλλά έχω αφήσει χρήµατα για να γίνει µια µικρή γιορτή», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

-Ad-