Μπογδάνος: Υποψήφιος για καρατόμηση από τη ΝΔ – Ίσως επιδιώκει τη διαγραφή

Μπογδάνος: Το πρόσωπο της εβδομάδας που μας πέρασε ήταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος…

Μπογδάνος: Ο βουλευτής της Α Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος συμπεριφέρθηκε ως ταλεοπτική καρικατούρα για ακόμη μια φορά ενόχλησε έντονα το κόμμα του με τα καμώματα του.

Δεν ήταν μόνο η κίνησή του να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του διαδαλωτή του ΠΑΜΕ που κλώτσησε τον αστυνομικό κατά τη διάρκεια συμπλοκής που εκνεύρισε την Πειραιώς και το Μαξίμου όσο η παρέμβασή του στην Κύπρο και οι ανιστόρητες γελοιότητες που εξαπέλυσε εναντίον του ΑΚΕΛ.

Βλέπετε στη Νέα Δημοκρατία θεωρούν ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να διαταραχθούν οι σχέσεις τους με ένα από τα δύο μεγαλα κυπριακά κόμματα για να κάνει το κομμάτι του ο Μπογδάνος.

Οπως μαλιστα αναφέρει το «Εθνος» ο εν λόγω βουλευτής βρίσκεται πλέον υπό επιτήρηση.

Με απλά λόγια είναι υποψήφιος για καρατόμηση αν συνεχίσει το ίδιο βιολί. Πάντως το ίδιο πολύπειρο γαλάζιο κοινοβουλευτικό στέλεχος υποστηρίζει ότι ο Μπογδάνος ίσως και να επιδιώκει τη διαγραφή του από τη ΝΔ με σκοπό να ηγηθεί ενός ακροδεξιού κόμματος διαβλέποντας το κενό στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω κατά πόσο ισχύουν τα όσα μου μετέφερε ο συγκεκριμένος κατάσκοπος μου. Πάντως δεν είναι ο μοναδικός που το πιστεύει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας Και αυτό σας το λέω με σιγουριά.

Πηγή: Εθνος

-Ad-