Μύκονος: 31χρονη αστυνομικός έκλεψε χρυσή αλυσίδα από κρατούμενη

Ακριβά ταξίδια στο Ντουμπάι, πισίνες, ξενοδοχεία και γυμναστήρια. Είναι η ζωή που έκανε η αστυνομικός που πιάστηκε από κάμερα ασφαλείας να κλέβει χρυσή αλυσίδα από τσάντα κρατούμενης.

Μία γυναίκα με καταγωγή από τη Συρία κατήγγειλε πως μόλις παρέλαβε την τσάντα της που παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου, συνειδητοποίησε πως έλειπε μία χρυσή αλυσίδα και μία λίρα αξίας 2.500 ευρώ. Τότε, το μυστηριώδες περιστατικό της κλοπής άρχισε να ερευνάται από το εσωτερικών υποθέσεων.

Οι κάμερες ήταν αυτές που έδειξαν τι ακριβώς είχε συμβεί. Έπιασαν την 31ος ετών υπαρχιφύλακα να βάζει χέρι στην τσάντα της κρατούμενης.

«Τεράστιο θυμό στους αστυνομικούς της Μυκόνου έχει προκαλέσει η κίνηση της νεαρής υπαρχιφύλακα, μίας υπαξιωματικού που της αρέσει ο πλούτος, της αρέσει η νέα ζωή, της αρέσει η ωραία ζωή, της αρέσουν τα ακριβά αυτοκίνητα, οι πισίνες, το χαβιάρι και οι σαμπάνιες», ανέφερε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

Η φερόμενη ως δράστιδα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις. Τότε παραδέχθηκε τα πάντα. Ότι ήταν εκείνη που έκλεψε τη χρυσή αλυσίδα της κρατούμενης και μάλιστα φαίνεται να την επέστρεψε.

«Πιάστηκε από κάμερα ασφαλείας, ενημερώθηκαν οι εσωτερικές υποθέσεις, και αυτό που θα αντιμετωπίσει τώρα η υπαρχιφύλακας είναι η απόταξη από το σώμα και ενδεχομένως η φυλάκιση», συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS συγγενείς της αστυνομικού λένε πως η 31χρονη είναι άδικα μπλεγμένη και ότι η αλήθεια θα φανεί. Η υπαρχιφύλακας μετά το σάλο στο νησί της Μυκόνου είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά από την παραδοχή της.

«Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση. Είναι άδικο. Θα το ψάξουμε, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του. Έχει μία δύσκολη φάση», ανέφερε συγγενής της αστυνομικού.

Η νεαρή αστυνομικός παρουσίαζε μία ζωή στο TikTok γεμάτη χλιδή. Από τα ταξίδια της στο Ντουμπάι, από πισίνες στη Μύκονο, από νυχτερινές εξόδους και από προπονήσεις στο γυμναστήριο και σε σχολή κικ μπόξινγκ.

Η 31ος ετών υπαρχιφύλακας συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη, ενώ παραμένει σε διαθεσιμότητα μέχρι να γίνει το δικαστήριο.