Μύκονος: Εδειρε τη μητέρα του μπροστά στα τρία αδερφάκια του

Σοκ προκάλεσε στη Μύκονο ο άγριος ξυλοδαρμός μητέρας από τον 17χρονο γιο της, το βράδυ του Σαββάτου σε καφέ στα Ματογιάννια.

Ο ανήλικος νταής επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του με κατάρες, τη γρονθοκόπησε μπροστά στα επίσης δύο ανήλικα αδέρφια του και όταν είδε τη σπασμένη μύτη της να αιμορραγεί, έσπευσε να εξαφανιστεί.

Η μητέρα του αιμόφυρτη κατήγγειλε το συμβάν στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και υπέβαλε μήνυση. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός δράστης φρόντισε να φύγει με το πρώτο πλοίο από το νησί των ανέμων.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις δέκα το βράδυ. Η 44χρονη Ελληνίδα μητέρα, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί, καθόταν με τα τρία ανήλικα παιδιά της στο καφέ, στα Ματογιάννια.

Ξαφνικά και σύμφωνα με την καταγραφή του συμβάντος από την Αστυνομία, ο γιος της σηκώθηκε πάνω και σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να εκτοξεύει εναντίον της ύβρεις και κατάρες. Μάλιστα φέρεται να της είπε “εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο”.

Στη συνέχεια της επιτέθηκε και της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μάνα και γιος είχαν μια συζήτηση, διαφώνησαν και για μία ασήμαντη αφορμή, ο νεαρός επιτέθηκε στη μητέρα του.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αρίστος Δοξιάδης: Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας
16 Μαρτίου, 2025
Αρχίζουν αύριο οι εξετάσεις PISA στα σχολεία
16 Μαρτίου, 2025
Κατώτατος μισθός: Ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες η νέα αύξηση
16 Μαρτίου, 2025
Συγχαρητήρια από Γεραπετρίτη και Ζαχαράκη στο νέο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Ιωάννη
16 Μαρτίου, 2025
Μπάγερν Μονάχου: Πέθανε ο Φριτς Σέρερ
16 Μαρτίου, 2025
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την 20χρονη σύντροφό του
16 Μαρτίου, 2025
Γιάννης Μπέζος: «Δεν πολυβλεπόμαστε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου»
16 Μαρτίου, 2025
Θεοδωρικάκος: «Με τον νέο αναπτυξιακό νόμο στοχεύουμε στην αντιμετώπιση του δημογραφικού»
16 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Πού θα ρίξει χιόνια τις επόμενες ημέρες
16 Μαρτίου, 2025
Νίκος Πλακιάς για τον ανασχηματισμό: «Όποιος και να ήταν υπουργός θα έφερνε τα παιδιά μου πίσω;»
16 Μαρτίου, 2025