Μυστήριο ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ – Τα πρώτα στοιχεία για το τραγικό τέλος του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

Συγκλονίζει ο θάνατος του 31χρονου ποδοσφαιριστή, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε χθες το βράδυ νεκρός στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στις 09:00 το πρωί σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του 31χρονου Μπάλντοκ.

Στο σπίτι του κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της Αστυνομίας και αμέσως μετά ιατροδικαστής. Ανάστατοι είναι και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Μπάλντοκ η οποία βρισκόταν στην Αγγλία, τον αναζητούσε πολλές ώρες χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει ο 31χρονος άσος, ζητώντας του να πάει στο σημείο και να δει τι συμβαίνει. Εκείνος βρήκε τον διεθνή ποδοσφαιριστή δίχως τις αισθήσεις του στον βυθό της πισίνας.

Στις 22:29 κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι στις 22:38 με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί το θάνατό του.

«Χρειάστηκε να βουτήξει αστυνομικός που έφτασε για να τον βγάλει από τον βυθό. Ήταν με το μαγιό του και πληροφορίες θέλουν να έχει βρεθεί κοντά του ένα μπουκάλι που μέχρι τη μέση είχε βότκα», αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι δεν βρέθηκαν εμφανή τραύματα στο σώμα του 31χρονου. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό, εξετάζοντας κάμερες ασφαλείας και λαμβάνοντας καταθέσεις γειτόνων.

Ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στην Αγγλία, παίζοντας σε γνωστές ομάδες, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Καιρός: «Πρωτοφανή φαινόμενα επηρεάζουν την Ελλάδα» – Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
10 Οκτωβρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Μία νεκρή και δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο
10 Οκτωβρίου, 2024
Πάνω από 419.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν το Λίβανο – Προς Συρία το μεγαλύτερο ποσοστό των εκτοπισμένων
10 Οκτωβρίου, 2024
Τουλάχιστον πέντε ώρες ήταν νεκρός στην πισίνα ο Μπάλντοκ – Παθολογικά τα αίτια, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών
10 Οκτωβρίου, 2024
«Στην Ελλάδα βλέπουμε ότι μέσα σε 3 χρόνια έχουμε 2 καιρικά φαινόμενα χιλιετίας», λέει ο Λέκκας με αφορμή τον τυφώνα Milton
10 Οκτωβρίου, 2024
Οδηγίες για τον β’ γύρο εκλογών Προέδρου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι
10 Οκτωβρίου, 2024
Αγγλία – Ελλάδα: Βαριά «σκιά» ρίχνει ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ στον αγώνα του κατάμεστου Wembley
10 Οκτωβρίου, 2024
Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλες καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό
10 Οκτωβρίου, 2024
Λευτέρης Παπαμιχαήλ: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός
10 Οκτωβρίου, 2024
Τυφώνας Μίλτον: «Αν βγούμε από το σπίτι θα σκοτωθούμε»
10 Οκτωβρίου, 2024