Θρίλερ στο λιμάνι Μυτιλήνης με τα ΜΑΤ – Πάνω από 1500 κάτοικοι στην Καράβα! (pics)

Στις 23.20, βράδυ Δευτέρας, δυνάμεις των ΜΑΤ -σύμφωνα με το stonisi.gr, κατέλαβαν τις εισόδους του λιμανιού, όπου μέχρι πρότινος βρίσκονταν τα απορριμματοφόρα του Δήμου Μυτιλήνης, ενώ αναμένεται η απόβαση των 10 διμοιριών από την Αθήνα με το πλοίο «Πήγασος».

Ωστόσο, λίγο αργότερα τα απορριμματοφόρα επανήλθαν στις εισόδους του λιμανιού. Παράλληλα, συνεχής είναι η προσέλευση πολιτών στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

00.10: Πάνω από 1500 κάτοικοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην επιταγμένη από την κυβέρνηση Καράβα δίνοντας δυναμικό παρών στο κάλεσμα- συναγερμό της καμπάνας, από Μανταμάδο, Κάπη και Κλειώ, ενώ καλείται και άλλος κόσμος να κατέβει, για να αποκρούσουν τις διμοιρίες ΜΑΤ που επιφύλαξε ο σχεδιασμός της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται από τις 11:30 το βράδυ στο λιμάνι των Μεστών της Χίου και δεν επιτρέπουν τους συγκεντρωμένους πολίτες να μπουν μέσα σε χώρο του λιμανιού.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον δρόμο προς τα Μεστά και δεν επιτρέπουν στους πολίτες να κινηθούν από την πόλη της Χίου και το Βροντάδο προς το λιμάνι των Μεστών.

Οι πολίτες επιχειρούν να συγκεντρωθούν στο λιμάνι για να εμποδίσουν την άφιξη πλοίου που μεταφέρει αστυνομικές δυνάμεις στο νησί.