Ν. Ανδρουλάκης: Ο Χάρης Δούκας αντίπαλός του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Τριγμούς επέφερε το εκλογικό αποτέλεσμα στο ΠΑΣΟΚ ελάχιστες ημέρες μετά τις Ευρωεκλογές με γνωστά στελέχη του κόμματος να αμφισβητούν ανοιχτά την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη.

Πρώτη χρονικά τοποθετήθηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου που όταν ρωτήθηκε για το εάν τίθεται θέμα ηγεσίας στο κόμμα, απάντησε ότι: «Θα τα συζητήσουμε όλα μα όλα, και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα στα όργανα… Οφείλουμε να συζητήσουμε τα πάντα», τόνισε η βουλευτής.

Aκολούθησε η τοποθέτηση του Νίκου Γερουλάνο, ο οποίος δεν αντιμετώπισε καθόλου θετικά τη μετεκλογική δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην οποία ανέφερε ότι: «Σήμερα υπάρχει μια μεγάλη ασυμμετρία μεταξύ περιφέρειας και Αθήνας. Μία ασυμμετρία που έχουμε χρέος να αντιμετωπίσουμε άμεσα και να ανατρέψουμε με οργανωτικούς και πολιτικούς όρους, γιατί θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε».

Ο κ. Γερουλάνος με μακροσκελή ανάρτησή του απάντησε ανοιχτά στον κ. Ανδρουλάκη ότι: «Και το πήρα προσωπικά, γιατί λιώσαμε παπούτσια στις ευρωεκλογές, όλοι στην Α’ Αθήνας, η Νομαρχιακή, οι τοπικές οργανώσεις, όλοι. Και κοίταξα τους αριθμούς. Γιατί καλό είναι να μιλάμε με αριθμούς».

Κατόπιν στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι Νίκος Παπανδρέου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ως βασικός αντίπαλος και διεκδικητής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να είναι ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι διεργασίες έχουν ήδη δρομολογηθεί καθώς υπάρχει ήδη μια μορφή συνεργασίας με μια εταιρεία επικοινωνίας, η οποία διερευνά το ενδεχόμενο της εικόνας του κ. Δούκα ως υποψήφιο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.