Ν. Παππάς: Ανοιχτός και δημοκρατικός διάλογος με τήρηση του καταστατικού και των προβλεπόμενων διαδικασιών

“Η Κεντρική Επιτροπή, σχεδόν ομόφωνα, αποφάσισε να συγκληθεί εκ νέου σε δύο εβδομάδες από σήμερα για να αποφασίσει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας”, ανέφερε ο Νίκος Παππάς.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ:

Ανοιχτός και δημοκρατικός διάλογος με τήρηση του καταστατικού και των προβλεπόμενων διαδικασιών. Στέλνουμε μήνυμα ηρεμίας και διαλόγου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι ένα κόμμα με βαθιές ρίζες στην κοινωνία, με δομές, λειτουργίες, καταστατικό. Ένα καταστατικό που είναι το δικό μας Σύνταγμα.

Υπάρχει υψηλό αίσθημα ευθύνης σε όλα τα στελέχη και είμαστε βέβαιοι ότι με απόλυτη ομαλότητα και τήρηση των προβλέψεων του καταστατικού θα διεξαχθούν και οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Όπως ακριβώς έγινε και πριν από περίπου έναν χρόνο όταν είχαμε την αλλαγή ηγεσίας με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ανοίγει, λοιπόν, η διαδικασία. Η Κεντρική Επιτροπή, σχεδόν ομόφωνα, αποφάσισε να συγκληθεί εκ νέου σε δύο εβδομάδες από σήμερα για να αποφασίσει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Θα γίνει ένας ανοιχτός και δημοκρατικός διάλογος και δεν θα στερηθεί από την άσκηση των δικαιωμάτων του κανένα μέλος, κανένας φίλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέλνουμε ένα μήνυμα ηρεμίας, δημοκρατικού διαλόγου σε όλο τον προοδευτικό κόσμο, τον κόσμο που πληγώθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις.