Ν. Παππάς: Η παρανόμως αποκτηθείσα συνομιλία ήρθε την ημέρα που αποκαλύπτεται μαρτυρία για 2,6 εκατ. προς τον κύριο Παπασταύρου

«H κυβέρνηση αναμασά δύο, τρία στερεότυπα σε οποιαδήποτε πολιτική στιγμή κι αν βρισκόμαστε, σα να μην υπάρχει ο κορονοϊός, σα να μην έχουν αλλάξει οι αποφάσεις της Ευρώπης, έρχεται εδώ και ακόμα κι αν η Ευρώπη τονίζει ότι πρέπει να κάνουμε παρεμβάσεις λέει “εμείς δεν πρόκειται να κάνουνε γιατί είναι πεταμένα λεφτά”» είπε ο Νίκος Παππάς στη Βουλή.

Σχετικά με το ηχητικό που διέρρευσε ο κ. Παππάς τόνισε πως «έχει καταρρεύσει ο ισχυρισμός πως η νοβαρτις είναι σκευωρία, νομίζω ότι και εσείς το ομολογήσατε διότι έχετε πάει δια του Μιωνή και διευρύνατε ένα κατηγορητήριο» και συνέχισε: «Ο κύριος Μιωνή με κατέγραφε και είμαστε εμείς το παρακράτος; Αλήθεια τώρα; Μιλάμε Σοβαρά; Και τι λέει ο Μιωνή, ότι ο Παπασταύρου είναι κολλητός με τη σύζυγο του πρωθυπουργού και δεν θα έλεγε ποτέ κακή κουβέντα για αυτή και έρχεται αυτή η παρανόμως αποκτηθείσα συνομιλία την ημέρα που αποκαλύπτεται ότι υπάρχει μαρτυρία τεκμηριωμένη για 2,6 εκατομμύρια ευρώ προς τον κύριο Παπασταύρου. Και ρωτάμε σε ποιες τσέπες πήγαν αυτά τα λεφτά.

Δείτε όλα όσα είπε: