Ν. Παππάς: «Με έχουν μόνιμα στο στόχαστρο – Δεν βρήκαν τίποτα και δεν πρόκειται να βρουν»

Με ομιλίες βουλευτών συνεχίζεται η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχια.

Κατά τις πληροφορίες ο Νίκος Βουτσης φέρεται να είπε ότι πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του κι αν χρειάζεται να γίνονται μηνύσεις και αγωγές.

Ο Παύλος Πολακης ανέφερε ότι όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε απέναντι στην κυβέρνηση με καθαρό λόγο και να μην ασχολούμαστε με τους Καλογριτσες. «Θα πρέπει να περάσουμε στην αντεπίθεση γιατί το παρακράτος είναι η ΝΔ και η δεξιά» σχολίασε επιμένοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχασε τους μικρομεσαίους. Πρόσθεσε πως το πρόγραμμα της επόμενης κυβερνητικής περιόδου ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι καμιά φυλλοστοκα χιλίων σελίδων αλλά να έχει συγκεκριμένους στόχους που να δείχνουν στο λαό πως την άλλη φορά -που θα έρθει αναπόφευκτα- «δεν θα πάρουμε μόνο την κυβέρνηση αλλά κι την εξουσία».

Ο Νίκος Παππας υπεραμύνθηκε των επιλογών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες λέγοντας ότι τους στοίχησαν 400 εκατομμυρια ευρω «και αναγκάστηκαν με εμάς να πληρώσουν». Πρόσθεσε ότι «με έχουνε μόνιμα στο στόχαστρο» και σημείωσε πως «ως υπουργός έχω υπογράψει εκατοντάδες αποφάσεις τις έχουν κάνει φύλλο και φτερό δεν βρήκαν τίποτα και δεν πρόκειται να βρουν τίποτα».

Η Δώρα Αυγέρη σημείωσε πως είμαστε θεσμικό ανάχωμα απέναντι σε μια κυβέρνηση και μια κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ που τα ισοπεδώνει ολα. Από την πλευρά της η Ολυμπία Τελιγιοριδου ανέφερε ότι «ζούμε σε συνθήκες ολοκληρωτικού πολέμου από ένα παρασιτικό κατεστημένο οικονομικής ολιγαρχίας από τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ και από ένα αντίσυριζα μέτωπο που συγκροτείται από δυνάμεις που έχουν παραιτηθεί από τις αξίες και αγώνες ελληνικού λαού. Απεναντι σ αυτό σημείωσε δεν χωράνε ευγένειες και πρέπει με ενότητα να περάσουμε σε επικοινωνιακή αντεπίθεση».

Ο Χρήστος Γιαννούλης είπε ότι «πρέπει να εμπνέουμε αισιοδοξία στον κόσμο να έχουμε μια προγραμματική πρόταση επιστροφής στην εξουσία και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ και αυτό θα το λέω με στεντόρεια φωνή σε κάθε δημόσιο βήμα που υπάρχει γιατί αυτοί που μας κατηγορούν είναι απλά ψεύτες κλέφτες και επικίνδυνοι. Κι επειδή προσωπικά είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω την έδρα μου προκειμένου ο λαός να αποκτήσει και πάλι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

-Ad-