Ν. Παππάς: Μετά τον εξωγήινο του Υμηττού, ο κ. Μητσοτάκης εντόπισε και έναν ιπτάμενο δίσκο

Με «καυστικό» τρόπο απάντησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή το σχόλιο του Πρωθυπουργού, στο πλαίσιο ομιλίας του στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συμμετείχε σήμερα σε ημερίδα με θέμα «Τεχνολογία και Διαφάνεια», η οποία έλαβε χώρα στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το χαρτοφυλάκιο του οποίου κατείχε επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς.

Ο Πρωθυπουργός, λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του σχολίασε το πόντιουμ, αναφέροντας ότι «δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Μοιάζει σαν ιπτάμενο δίσκο. Ίσως είναι απομεινάρι της Διαστημικής Πολιτικής της προηγούμενης ηγεσίας αυτού του Υπουργείου».

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Παππάς, σε ανάρτησή του στο twitter σχολίασε καυστικά τη συγκεκριμένη αναφορά: «Μετά τον εξωγήινο του Υμηττού, ο κ. Μητσοτάκης εντόπισε και έναν ιπτάμενο δίσκο στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Το 2017-2019 έγιναν σημαντικά βήματα στη διαστημική πολιτική,με την ίδρυση του ΕΛΔΟ, τις συνεργασίες με ESA-NASA, την εκτόξευση δύο δορυφόρων. Το κρύο χιούμορ, απόδειξη ανεπάρκειας».