Ν. Παππάς: Να διαλευκανθεί η τραγωδία των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες

Συνάντηση με μέλη του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος «Τέμπη 2023» είχαν σήμερα οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς και Θεοδώρα Τζάκρη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η πορεία των ερευνών για τη διαλεύκανση του δυστυχήματος, οι κινήσεις στις οποίες έχουν προβεί οι συγγενείς των θυμάτων και οι τραυματίες, καθώς και οι σχετικές πρωτοβουλίες που έλαβε ή προτίθεται να λάβει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι Νίκος Παππάς και Θεοδώρα Τζάκρη, αφού επαναβεβαίωσαν τη στήριξη του κόμματος και των ιδίων προς τους πληγέντες και τον Σύλλογό τους, υποσχόμενοι νέες πρωτοβουλίες σε κοινοβουλευτικό και κοινωνικό επίπεδο, παρουσίασαν το πλήρες κοινοβουλευτικό έργο ελέγχου των πεπραγμένων της κυβέρνησης Μητσοτάκη από το 2019 και τα επαναλαμβανόμενα «σήματα» του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου, που οδήγησε και στο δυστύχημα του περασμένου Φεβρουαρίου.

Οι δύο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ζήτησαν την άμεση διαλεύκανση της τραγωδίας, την απόδοση των ευθυνών, την πλήρη καταβολή των αποζημιώσεων και την υλοποίηση των μέτρων στήριξης υπέρ των τραυματιών και των οικογενειών των θυμάτων, καθώς και την –άνευ σκοπιμοτήτων- αναβάθμιση του σιδηροδρόμου.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Υεμένη: Ο ισραηλινός στρατός έπληξε στόχους των Χούθι στη Χοντάιντα (video)
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Le Parisien: Ο Ιρανός κατάσκοπος που «κάρφωσε» στο Ισραήλ τη θέση του Νασράλα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Άγιοι Ανάργυροι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα – «Η ζωή μου έχει σταματήσει στην 1η Απριλίου»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων – Σε επιφυλακή δήμοι και Πυροσβεστική Υπηρεσία
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον εβδομαδιαίο απολογισμό του Πρωθυπουργού: «Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη πρέπει να λάβει σύντομα τέλος»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Μήνυμα 112 για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο στην περιοχή Ροζενά – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Θρήνος για το 19χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του από την ανατροπή μηχανήματος – Εσπευσμένη διακομιδή του 20χρονου συνεπιβάτη στο ΠΑΓΝΗ
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος για όλα όσα με κατηγορούν – Έχω στα χέρια επιστολές «συγγνώμης»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Χειροπέδες σε 20χρονο που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του στην Κοζάνη – Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρέθυμνο: Χωρίς τις αισθήσεις του χειριστής μηχανήματος μετά από εκτροπή εκσκαφέα
29 Σεπτεμβρίου, 2024