Ν. Ρωμανός: Τίτλος τιμής να μας επιτίθεται το Ντοκουμέντο

Σε άρθρο του Documento με τίτλο «Τα τρολ της ΝΔ κάνουν βάρδιες και στο γραφείο Τύπου;» (https://www.documentonews.gr/article/ta-trol-ths-nd-kanoyn-bardies-kai-sto-grafeio-typoy), όπου τονίζεται ότι «Σε νέα αθλιότητα προχώρησε το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, με αφορμή άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών για το πώς θα αντιμετώπιζε τη σημερινή κρίση του κορονοϊού μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, μέσω Twitter.

Το άρθρο σχολίασε την ανάρτηση-απάντηση της ΝΔ με τη φωτογραφία του υπουργού αναπληρωτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Πολάκη, να καπνίζει:

 

«Διαβάζοντας το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα οι υπεύθυνοι της ΝΔ αποφάσισαν ότι η καλύτερη αντίδραση θα ήταν να μετασχηματίσουν τον φορέα τους από πολιτικό κόμμα σε… λογαριασμό τρολ. Συνεπείς λοιπόν στη συνεχιζόμενη -εδώ και εννέα μήνες- έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς και τον πολιτικό πολιτισμό, ο επίσημος λογαριασμός της ΝΔ απάντησε στο άρθρο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με μια φωτογραφία του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη να καπνίζει», τόνισε η εφημερίδα.

Από την πλευρά του, ο κ. Ρωμανός σχολίασε: «Τίτλος τιμής η νέα επίθεση του Documento στο Γραφείο Τύπου της ΝΔ».