Ν. Ρωμανός: Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά άθλια επίθεση στους δημοσιογράφους

«Είναι μια άθλια επίθεση στους δημοσιογράφους» το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής γραφείου Τύπου της ΝΔ, μιλώντας στο Θέμα 104,6.

Ερωτηθείς για τη λίστα Πέτσα, «για να δημοσιευθεί η λίστα, πρέπει να γίνει εκκαθάριση, δηλαδή να εκταμιευθούν τα ποσά» εξήγησε ο κ. Ρωμανός και πρόσθεσε ότι η λίστα θα δημοσιοποιηθεί, ενώ «δεν έχει ξαναγίνει εν μέσω της καμπάνιας, ενώ έτρεχε, να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα».

Μάλιστα, ο κ. Ρωμανός προέτρεπε το ΣΥΡΙΖΑ να συγκρίνει τα ποσά με αντίστοιχα που διατέθηκαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες για την ενημέρωση των πολιτών στη διάρκεια της πανδημίας, ενώ εγκάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση για τη μη δημοσιοποίηση σχετικών στοιχείων στις επικοινωνιακές καμπάνιες για τη “Συμφωνία των Πρεσπών” και το δημοψήφισμα το 2015.

“Βρείτε μια καμπάνια τα προηγούμενα χρόνια που να έχει μοιραστεί σε 1.300 μέσα” ανέφερε σχετικά ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, συγχαίροντας όσους δημοσιογράφους “προέρχονται από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν βγει και το έχουν καυτηριάσει”.

Ο κ. Ρωμανός αποδοκίμασε επίσης “λογικές που συλλήβδην τσουβαλιάζουν δημοσιογράφους που παλεύουν σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες”, ενώ εξήγησε ότι οι δημοσιογράφοι δεν αλλάζουν την οικονομική τους σχέση με τα μέσα που εργάζονται, ανάλογα με το αν το μέσο που εργάζονται παίρνει ή όχι διαφήμιση από την καμπάνια, η οποία, κατά τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ αναπαράγει και στερεότυπα σεξισμού.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γαλλία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε αγορά της Μυλούζης – Μακρόν: «Τρομοκρατική ενέργεια χωρίς αμφιβολία»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί: Σε ύφεση η ακολουθία – Κλειστά σχολεία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ανάφη και Ίο αποφάσισαν οι Επιτροπές
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 22-9: «Βούλιαξε» τον «αιώνιο» αντίπαλο στον τελικό και χρίστηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο των ανδρών
22 Φεβρουαρίου, 2025
«Πρεμιέρα» για τη συγκοινωνιακή αστυνομία με περισσότερους από 150 ελέγχους και τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Αμείλικτα τα ερωτήματα από τις καταγγελίες συγγενών για τον θάνατό του – «Είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κινητοποιήσεις για τα Τέμπη σε συνοικίες της Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: O προεκλογικός αγώνας και τα σενάρια της επόμενης μέρας
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Ψάχνουν για απαντήσεις στη διαδρομή θανάτου 18 χιλιομέτρων του 39χρονου – Καταγραφικά και τοξικολογικές ρίχνουν «φως» στο μυστήριο
22 Φεβρουαρίου, 2025
Χαλκίδα: 22χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για Τέμπη: Οι ερευνητές κάνουν λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία» – Παρουσιάζεται στις 27 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025