Ν. Σαντορινιός στο newsique: «Δεν είναι αναπτυξιακός προϋπολογισμός, είναι νεοφιλελεύθερος»

«Δεν είναι ούτε κοινωνικός ο προϋπολογισμός, ούτε αναπτυξιακός, είναι απλά νεοφιλελεύθερος» τονίζει ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός, μιλώντας στο newsique.gr.

O κ. Σαντορινιός σχολιάζοντας στον newsique.gr τον προϋπολογισμό που αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή αυτές τις μέρες δήλωσε πως «παρόλο που είναι ο δεύτερος προϋπολογισμός που κατατίθεται εκτός μνημονίων, βρίθει μνημονιακών πολιτικών, εξαιτίας της νεοφιλελεύθερης αντίληψης της Νέας Δημοκρατίας».

Και συνέχισε επισημαίνοντας ότι «δεν ικανοποιεί ούτε τους μικρομεσαίους, ούτε τους μισθωτούς. Τους μόνους που ικανοποιεί είναι το μικρό ποσοστό των πλουσίων οι οποίοι παίρνουν και το μεγαλύτερο μερίδιο της φοροελάφρυνσης από τα μέτρα της κυβέρνησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 60% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων δεν θα ωφεληθούν ενώ το 60% των φοροαπαλλαγών πηγαίνουν στο 2,5% των επιχειρήσεων».

«Δεν είναι ούτε κοινωνικός ο προϋπολογισμός, ούτε αναπτυξιακός, είναι απλά νεοφιλελεύθερος», τόνισε καταλήγοντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.