αρχειου

«Να τους κρεμάσει τους ανώμαλους» – Ξεσπά η γιαγιά της 12χρονης στον Κολωνό

Ξεσπά κατά των κατηγορουμένων για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό η γιαγιά του κοριτσιού, μετά την πρώτη ημέρα της δίκης που διεκόπη για την ερχόμενη Τετάρτη.

«Μια λέξη μόνο θα σας πω. Να υπάρξει δικαιοσύνη, να βγάλει τη μάνα από εκεί και να κρεμάσει τους ανώμαλους. Αυτό είναι λογικό. Να τους κρεμάσει.

Εδώ είμαι, εδώ είμαστε όλοι. Την είδα (την μητέρα 12χρονης). Πώς θέλατε να είναι; Όταν τον αντίκρισε έπαθε… Εγώ καλά είμαι. Προσπαθώ να είμαι καλά. Είμαι η κολώνα του σπιτιού. Έχω υποχρεώσεις και πρέπει να αντέχω» δήλωσε η γιαγιά της 12χρονης, μιλώντας στην εκπομπή Live News.




Ξεκίνησε σήμερα η δίκη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο ξεκίνησε η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Η δίκη, με 26 κατηγορούμενους να κάθονται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Οι νομικοί παραστάτες της 12χρονης υπέβαλαν αίτημα για διεξαγωγή της δίκης χωρίς την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω της φύσεως της υπόθεσης. Το αίτημα στήριξαν οι τρεις κατηγορούμενοι.

Πρώτη θα ανέβει στο βήμα του μάρτυρα η θεία του παιδιού που αποκάλυψε την υπόθεση ενώ θα ακολουθήσουν άλλα μέλη της οικογένειας του παιδιού.

Η μαρτυρία της 12χρονης θα ακουστεί στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης των εγγράφων καθώς δεν προβλέπεται η παρουσία της στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με νομικούς στην περίπτωση που ζητηθεί από τους κατηγορούμενους να απαντήσει η 12χρονη σε διευκρινίστηκες ερωτήσεις και το αίτημα γίνει δεκτό από το δικαστήριο αυτό, δίνεται να γίνει μόνο με τεχνικά μέσα, μαγνητοσκόπησης και με την παρουσία παιδοψυχολόγου.