Νάξος: Εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε η Θεατρική Ομάδα Νάουσας Πάρου – «Μαύρη κωμωδία» με άφθονο γέλιο και κωμικοτραγικά ευτράπελα!

Χάρισαν στον κόσμο, στο πλαίσιο της 32ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, μοναδικές στιγμές γέλιου και διασκέδασης και καταχειροκροτήθηκαν!

Πρόκειται για τη Θεατρική Ομάδα Νάουσας Πάρου, η οποία για πρώτη φορά παρουσίασε σε κοινό τη «Μαύρη κωμωδία» του Πήτερ Σάφερ στον υπαίθριο χώρο ΚΕΓΕ στη Νάξο το βράδυ του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Πικρή σάτιρα, κωμικοτραγικές καταστάσεις, ευτράπελα και παρεξηγήσεις, συνθέτουν τη δραματουργική πλοκή της κωμωδίας που εκτυλίσσεται σε υποτιθέμενο σκοτάδι εξαιτίας μιας διακοπής ρεύματος, αλλά με πλήρη φωτισμό για τη σκηνική πράξη.

oetha paros 22

Με το έξυπνο δραματουργικό εύρημα του φυσικού σκοταδιού σε ένα πάρτι στο οποίο καταφθάνουν προσκεκλημένοι και απρόσκλητοι επισκέπτες, οι ήρωες ξεγυμνώνουν το χαρακτήρα τους, την υποκρισία και τα ψεύδη τους, τις ιδέες και τα μυστικά τους, αποκαλύπτοντας τα όσα μπορεί να κρύβουν οι σκέψεις, οι πράξεις και οι σχέσεις των ανθρώπων σε πλήρες φως.

Στην έξοχη θεατρική παράσταση, οι ερασιτέχνες ηθοποιούς της Θεατρικής Ομάδας της Νάουσας, ενσάρκωσαν με επιτυχία τους ρόλους τους και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι δεν υστερούσαν σε τίποτα από επαγγελματίες ηθοποιούς.

Ο κόσμος τους απόλαυσε να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή, χαρίζοντάς τους την πιο θερμή του ανταπόκριση στην προσπάθειά τους.

Το διασκεδαστικό θεατρικό έργο το οποίο αποτελεί πικρόχολη αλληγορία για τα ηθικά σκοτάδια των ανθρώπων και τις συμβάσεις της κοινωνίας μέσα στην οποία διαβιώνουν, εντυπωσίασε το πολυπληθές κοινό που το παρακολούθησε από την αρχή ως το τέλος με ζέση και ενθουσιασμό.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μετάφραση: Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Σκηνοθεσία: Υπαπαντή Ρούσσου

Βοηθός Σκηνοθέτης: Μαρίζα Πανώριου, Στέλιος Ζουμής

Σκηνικά – Εκτέλεση Σκηνικών: Αγκάτα Μαθιέλλη – Χουεντόφσκα

Κατασκευές Σκηνικού: Σοφία Αγγελοπούλου, Ιωάννα Σιφναίου

Φωτισμοί: Λευτέρης Μενέγος

Ρύθμιση Ήχου: Αλέξανδρος Φαρούπος

Μουσική Επιμέλεια: Φένια Θεοφίλου

Επιμέλεια Κειμένου: Βασίλης Μουτσόπουλος

Μακιγιάζ: Ευαγγελία Βιτζηλαίου

Βιντεοσκόπηση: Εμμανουέλα Παντελαίου

ΔΙΑΝΟΜΗ:

Μπρίνσλευ Μίλλερ: Σωτήρης Καλπακόγλου

Κάρολ Μέλκετ: Κέλλυ Δευτερίγου

Δεσποινίς Φέρνιβαλ: Μαργαρίτα Μαλαματένιου

Συνταγματάρχης Μέλκετ: Λευτέρης Διαμαντόπουλος

Χάρολντ Κόλινς: Βασίλης Κορτιάνος

Φραντς Σούπατζιχ: Γιώργος Μαρουλάκης

Κλέα: Ελεάνα Σουλάντικα

κος Χόφμαν: Φίλιππος Κρητικός

Πηγή: parianostypos.gr