Νάουσα – Κορονοϊός: Αποκαλύψεις! «Το ζευγάρι είχε πυρετό τη μέρα του γάμου»

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τον γάμο στο χωριό Επισκοπή της Νάουσας που είχε ως συνέπεια να υπάρξουν πάρα πολλά κρούσματα κορονοϊού.

H νύφη και ο γαμπρός την ημέρα του γάμου είχαν πυρετό σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου. Παράλληλα πέντε μέρες πριν το γάμο στο χωριό γινόταν καθημερινά γλέντια με πολλούς κατοίκους να δίνουν το παρόν και έτσι υπήρχε μεγάλη διασπορά. Υπάρχει μάλιστα φόβος και για διασπορά στα γειτονικά χωριά, ενώ η εκπομπή Tlive προέβαλε και αποκλειστικά πλάνα από τον γάμο.

Σύμφωνα με τους κατοίκους περισσότεροι από 300 άνθρωποι φέρεται να έχουν νοσήσει στο χωριό. Πρόκειται για άτομα όλων των ηλικιών, ενώ πλέον στο σχολείο πηγαίνουν ελάχιστα παιδιά, καθώς οι γονείς τους φοβούνται να τα στείλουν.

Στο χωριό την Τρίτη βρέθηκαν συνεργία του ΕΟΔΥ που έκαναν τεστ στους κατοίκους. Οι καλεσμένοι πάντως υποστηρίζουν ότι τηρήθηκαν τα μέτρα, υπήρχαν μάσκες την ώρα πάντως που ένας τους δυο κατοίκους του χωριού είναι ανεμβολίαστος.

Κάτοικος της Επισκοπής ανέφερε στην εκπομπή Tlive: «Από το γάμο έγινε η ζημιά. Ολο το χωριό στα κρεβάτια είναι. Κόλλησαν όλοι». Είχε πολύ κόσμο και ο ένας κόλλησε από τον άλλο τονίζουν άνθρωποι του χωριού.

Ωστόσο πέντε μέρες πριν από τον γάμο είχαν στηθεί τρικούβερτα γλέντια στα σπίτια των μελλόνυμφων με τη συμμετοχή πολλών καλεσμένων. «Για περίπου πέντε ημέρες γλεντούσε ο γαμπρός και η νύφη μία στο ένα σπίτι μία στο άλλο, υπήρχαν και αρκετοί καλεσμένοι. Μετά από το γλέντι και το γάμο στις 10 Οκτωβρίου άρχισαν σιγά σιγα να βγαίνουν κρούσματα. Πρώτα έμαθα για τη μητέρα της νύφης ότι είχε κορονοϊό, μετά ο γαμπρός, ο κουμπάρος και μετά άρχισαν να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο άπειρα κρούσματα από άτομα που ήταν στο γλέντι και στον γάμο», τονίζει στο Tlive κάτοικος του χωριού.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού ο γαμπρός και η νύφη την ημέρα του γάμου είχαν πυρετό. «Δεν ήθελαν να χαλάσουν τον γάμο και μετά αρρώστησαν ο κουμπάρος, η κουμπάρα και συγγενείς. Ηταν πολύς ο κόσμος. Ο γαμπρός έλεγε ”θέλω να κάνω έναν καλό γάμο”. Είναι περίπου 170 άτομα που νοσούν» υποστηρίζει κάτοικος της Επισκοπής.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αυστρία: «Γρήγορα νέες εκλογές», ζήτησε ο αρχηγός του ακροδεξιού FPÖ
13 Φεβρουαρίου, 2025
ΟΣΕ: Υπάρχουν αδιάψευστα στοιχεία ότι το τρένο στα Σεπόλια πέρασε με κατεβασμένες μπάρες και με την παρουσία του φύλακα
13 Φεβρουαρίου, 2025
Επέστρεψε στην ψυχιατρική κλινική ο 42χρονος που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του στο Κερατσίνι
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ένιωσε αδιαθεσία και άφησε την τελευταία του πνοή
13 Φεβρουαρίου, 2025
Τροχαίο στην Πατησίων – Ανετράπη όχημα
13 Φεβρουαρίου, 2025
Μηνιγγίτιδα – Ηράκλειο: «Ίσως το κόλλησε από το μάτι που έχει κάνει μεταμόσχευση»
13 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάστηκε μετά από 17 χρόνια ληστεία με λεία πάνω από 4 εκατ. ευρώ
13 Φεβρουαρίου, 2025
Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Κωνσταντίνου Τασούλα
13 Φεβρουαρίου, 2025
Αντιδράσεις στην Ευρώπη για το ειρηνευτικό σχέδιο Τραμπ και την επικοινωνία με Πούτιν
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία
13 Φεβρουαρίου, 2025