Νέα ανατροπή με τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την δολοφονία της 63χρονης γυναίκας στην Χαλκίδα.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δράστη της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα, καθώς η Αστυνομία φαίνεται να βρίσκεται στα ίχνη του.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «τα Νέα» και «το Βήμα», η Αστυνομία έχει περιορίσει τον κύκλο των υπόπτων σε 3 ή 4 άτομα και φαίνεται πως γνωρίζει ήδη τον δράστη.

Εκτιμάται, μάλιστα, ότι ο δράστης ή οι δράστες έχουν σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς όμως να είναι στενοί συγγενείς. Η εικόνα που υπάρχει πλέον, μετά τις έρευνες, είναι ότι το έγκλημα έγινε νωρίς το μεσημέρι, λίγο μετά την αναχώρηση της κόρης της 63χρονης από το σπίτι.

Ο δράστης τοποθετείται στο περιβάλλον του θύματος, γι’ αυτό και κατάφερε να μπει στο σπίτι χωρίς να παραβιάσει κάποια πόρτα ή παράθυρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, φέρεται να είχε στόχο κάτι να κλέψει και να ήρθε σε προστριβή με την 63χρονη γυναίκα. Στη συνέχεια, μοιάζει να προσπάθησε να σκηνοθετήσει κάποια γεγονότα. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν σημαντικά στοιχεία πλέον και η εξιχνίαση του εγκλήματος είναι θέμα ημερών.