Νέα απάντηση Κανάκη μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ: «Κάθε φορά που μιλάτε κάνετε τη δουλειά μας πιο εύκολη»

Την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (20/02) με αφορμή τα όσα ακούστηκαν δια στόματος Αντώνη Κανάκη στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» σχολίασαν οι συντελεστές της εκπομπής μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook.

Στο κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα των Ράδιο Αρβύλα στο Facebook τονίζεται πως οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ «προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα» ενώ τους παροτρύνει να συνεχίσουν να μιλούν γιατί «Κάθε φορά που μιλάτε κάνετε τη δουλειά μας πιο εύκολη».

Η νέα απάντηση μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

«𝚨𝚼𝚻𝚶𝚰 𝚷𝚶𝚼 𝚬𝚴𝚶𝚾𝚲𝚶𝚼𝚴𝚻𝚨𝚰 𝚷𝚬𝚸𝚰𝚺𝚺𝚶𝚻𝚬𝚸𝚶 𝚨𝚷𝚶 𝚻𝚮 𝚺𝚨𝚻𝚰𝚸𝚨, 𝚬𝚰𝚴𝚨𝚰 𝚨𝚼𝚻𝚶𝚰 𝚷𝚶𝚼 𝚬𝚰𝚴𝚨𝚰 𝚬𝚴𝚶𝚾𝚶𝚰 𝚪𝚰𝚨 𝚶𝚺𝚨 𝚮 𝚺𝚨𝚻𝚰𝚸𝚨 𝚻𝚶𝚼𝚺 𝚱𝚨𝚻𝚨𝚲𝚶𝚪𝚰𝚭𝚬𝚰»

Σήμερα, ο ΣΚΑΪ έκρινε ότι έπρεπε να βγάλει «απαντητική» ανακοίνωση για όλα όσα εχθές ειπώθηκαν στο Ράδιο Αρβύλα σχετικά με το σατιρικό τραγούδι του Πάνου Βλάχου.

Τον ευχαριστούμε, αφού η ανακοίνωσή του, επιβεβαίωσε με εντυπωσιακή ακρίβεια όλα τα λεγόμενά μας:

  • Δεν απάντησαν τίποτα επί της ουσίας, ούτε για την ελευθερία του λόγου, ούτε για τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους που έχουν προδώσει τις πλέον βασικές δημοσιογραφικές αρχές, ούτε για την προπαγάνδα και πως έντεχνα διαστρεβλώνουν την αλήθεια, ούτε για την χρήση της διαστρέβλωσης και της δικαστικής απειλής ως μέσο ελέγχου των αντίθετων απόψεων.
  • Δεν διατυπώθηκε σε κανένα σημείο της ανακοίνωσής τους ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και ανεξάρτητα πρέπει να λειτουργεί.
  • Και τέλος, ακολουθώντας τις προπαγανδιστικές μεθόδους, στις οποίες είναι ομολογουμένως εξπέρ, μετακίνησαν αυθαίρετα το θέμα σε κάτι εντελώς μα εντελώς άσχετο και συγκεκριμένα στη δικαστική διαμάχη της εταιρίας μας με τον ΣΚΑΪ η οποία πρωτόδικα και μόνο, μέχρι στιγμής, κρίθηκε υπέρ τους.

Παράλληλα βέβαια, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα, «πετώντας» ποσά που δήθεν διεκδικούμε παρότι δεν τα δουλέψαμε, ενώ η αλήθεια είναι ότι η απαίτησή μας αφορά κόστη παραγωγής και ζημίες που η παράνομη κατά την άποψή μας καταγγελία των τότε συμβάσεών μας από πλευράς τους, προξένησε στην εταιρία μας.

Και μάλιστα (εδώ ξεκαρδιζόμαστε), χρησιμοποιούν στην ανακοίνωσή τους και τους σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους που καθημερινά παλεύουν για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους και για τους οποίους ως γνωστόν, ο ΣΚΑΪ νοιάζεται ιδιαιτέρως.

Η πεμπτουσία του λαϊκισμού.

Οπότε και πάλι ευχαριστούμε για την ανακοίνωση και σας παρακαλούμε μην σταματήσετε, γιατί κάθε φορά που μιλάτε κάνετε τη δουλειά μας πιο εύκολη.

Ράδιο Αρβύλα