Νέα Αριστερά: Ο ριζικός ανασχηματισμός για τον οποίο μας προϊδέαζε ο πρωθυπουργός, εξελίχθηκε σε μουσικές καρέκλες

Με το παιχνίδι των «μουσικών καρεκλών» (σ.σ. που οι καρέκλες είναι λιγότερες από τους συμμετέχοντες και κερδίζει όποιος κάτσει πιο γρήγορα μόλις σταματήσει απροειδοποίητα η μουσική) χαρακτηρίζει τον σημερινό ανασχηματισμό η Νέα Αριστερά, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση αλλάζει τα ίδια πρόσωπα σε θέσεις.

«Ο ανασχηματισμός παρωδία του κ. Μητσοτάκη είναι τρανή απόδειξη ότι δεν πήρε κανένα μήνυμα από την κάλπη των ευρωεκλογών. Ο ριζικός ανασχηματισμός για τον οποίο μας προϊδέαζε, εξελίχθηκε σε μουσικές καρέκλες», αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Και συνεχίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης με αυτόν τον ανασχηματισμό αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να ελέγξει ούτε την κυβέρνησή του, ούτε το κόμμα του. Πέντε χρόνια τώρα τα ίδια πρόσωπα εφαρμόζουν τις ίδιες πολιτικές αλλάζοντας κάποιοι απλά θέσεις. Οι πολίτες δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από την κυβέρνηση της ακρίβειας, των καρτέλ και των συμφερόντων. Ο ελληνικός λαός χρειάζεται μια νέα εναλλακτική πρόταση. Αριστερή και προοδευτική. Ένα ισχυρό αντίβαρο κυβερνητικής προοπτικής απέναντι στην κυβέρνηση της Ν.Δ. που πλέον εξαντλεί τον πολιτικό χρόνο και το πολιτικό της προσωπικό».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο – Η συνομιλία του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης
14 Μαρτίου, 2025
Ηγετικό στέλεχος του ISIS σκοτώθηκε από ιρακινές δυνάμεις
14 Μαρτίου, 2025
Η Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα
14 Μαρτίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 76-74: Κόκκινο το ντέρμπι
14 Μαρτίου, 2025
Αντιρώσος ακτιβιστής δολοφονήθηκε στην Οδησσό
14 Μαρτίου, 2025
Τζιν Χάκμαν: Σε ποιον αφήνει περιουσία 80 εκατ. δολαρίων
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο άνδρας που χτυπούσε την 22χρονη σύντροφό του για να τον πληρώνει
14 Μαρτίου, 2025
Φρίκη στο Μεσολόγγι: Κατήγγειλε τον πατριό και τον αδερφό της για ασέλγεια στην ανήλικη αδερφή της
14 Μαρτίου, 2025
ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου 2025 η συζήτηση για τον νέο φορολογικό νόμο
14 Μαρτίου, 2025
Διώξεις για τα βίντεο από τα Τέμπη
14 Μαρτίου, 2025