Νέα δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για την Κέιτ Μίντλετον, εκείνη εμφανίστηκε ξανά.

Η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να εντοπίστηκε ξανά έξω από το Ουίνδσορ, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψή της σε κατάστημα αγροτικών προϊόντων με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία έχει περάσει αρκετό καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς αναρρώνει από την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο, λέγεται ότι εντοπίστηκε από ντόπιους με τα τρία παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Μιλώντας στην Telegraph, ο κάτοικος δήλωσε: «Μένουμε εδώ ακριβώς απέναντι, μπαίνουν και βγαίνουν από την πίσω πόρτα και ο Ντέιβ (ο θυρωρός) τους αφήνει να μπουν γρήγορα. Η πριγκίπισσα έρχεται συχνά εδώ, είναι στο σπίτι της και το Adelaide Cottage είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά».

«Βρέθηκαν στο γήπεδο τένις την Κυριακή, ο φίλος μου παίζει εκεί και η Κέιτ πρόσεχε τα παιδιά, είναι εκεί όλη την ώρα», πρόσθεσε. Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγραψε επίσης στο X ότι βλέπουν τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας «τις περισσότερες ημέρες».