Νέα «επίθεση» Βελόπουλου σε Τσιόδρα: «Έβγαινε και έλεγε άλλα ντ’ άλλων»

Νέα επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, παρομοιάζοντας τον με τον «Ίκαρο που κάηκε από την πολύ δημοσιότητα».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αφού αμφισβήτησε αν μεταδίδεται ή όχι ο κορονοϊός, έβαλλε για άλλη μια φορά κατά του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, λέγοντας ότι βγαίνει και λέει «άλλα ντ’ άλλων».

«Δυστυχώς για τη ΝΔ ο Τσιόδρας είναι ο Ίκαρος. Τον άνθρωπο αυτόν που είναι επιστήμονας και τον συμπαθούμε όλοι τον κάψατε από την πολύ δημοσιότητα. Έβγαινε και έλεγε άλλα ντ’ άλλων», ισχυρίστηκε και ανέφερε ότι η κυβέρνηση σπέρνει τον φόβο με τους χειρισμούς της.

«Γίναμε δούλοι ενός αόρατου εχθρού. Αυτός ο φόβος εξαπλώνεται με τη δική σας συνδρομή από τα κανάλια. Μεταφέρετε παντού τον φόβο. Κάθε χρόνο έχουμε 360.000 πνιγμούς σε πισίνες στην Αμερική, να κλείσουμε τις πισίνες;

Είναι λογική να κλείσει μια ολόκληρη χώρα επειδή τα θύματα είναι περίπου ίδια με τον ιό της γρίπης; 37 επιστήμονες με επιστολή τους λένε ότι είναι απαράδεκτο να λέγεται ότι μεταδίδεται ένας κορωνοΐός και με την θεία κοινωνία, ο οποίος μπορεί να μην μεταδίδεται κιόλας», είπε.