Νέα γκάφα Μπάιντεν – Μίλησε για τον εαυτό του σαν να είναι μαύρη γυναίκα

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι η νέα γκάφα του Μπάιντεν έγινε σε μια μικρή συνέντευξη μόλις 15 λεπτών, όπως αναφέρει η Telegraph.

Συνεχίζονται οι γκάφες από τον αμερικανό πρόεδρο Τζό Μπάιντεν ο οποίος διεκδικεί την δεύτερη θητεία του στον Λευκό Οίκο.

Αυτή τη φορά μίλησε για τον εαυτό του σαν να είναι γυναίκα.

«Παρεμπιπτόντως, είμαι περήφανη που είμαι, όπως είπα, η πρώτη αντιπρόεδρος, η πρώτη μαύρη γυναίκα, που υπηρέτησε μαζί με μαύρο πρόεδρο. Περήφανος που συνεργάζομαι με την πρώτη μαύρη γυναίκα δικαστή στο Ανώτατο Δικαστήριο. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε γιατί είμαστε οι ΗΠΑ», δήλωσε σε αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό οι δηλώσεις του 81χρονου Μπάιντεν να περιγράφει τον εαυτό του ως γυναίκα δημιούργησαν αίσθηση, καθώς πολλές είναι οι φωνές στο εσωτερικό των δημοκρατικών που θεωρούν ότι πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητά του, την ώρα που αυτός εμμένει στη θέση του, ξεκαθαρίζοντας ότι θα είναι υποψήφιος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο αμερικανός πρόεδρος ήθελε αφενός να αναφερθεί στην Καμάλα Χάρις που είναι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και στη θητεία του ως αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Ομπάμα με αποτέλεσμα να μπερδευτεί εντελώς.

Σε ό,τι αφορά την αναφορά στο ανώτατο δικαστήριο, πιθανότατα αναφερόταν στην Κετάντζι Μπράουν-Τζάκσον, την πρώτη μαύρη γυναίκα δικαστή που διορίστηκε από τον ίδιο το 2022.