Νέα γκέλα για την ΑΕΚ

Ακόμη ένα θρίλερ σε ματς της τρέχουσας σεζόν της Super League 1 επιφύλασσε η ΑΕΚ, η οποία υποδεχόμενη τον Βόλο στη Ριζούπολη, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, ήρθε ισόπαλη 2-2. Μάλιστα, αυτή ήταν η δέκατη σερί σεζόν που δεν κερδίζει παιχνίδι της πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων, με την παράδοση αυτή να εξελίσσεται σε… κατάρα.

Μπορεί η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να πήρε προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τάνκοιτς, αλλά τα πολλά και σημαντικά της προβλήματα φάνηκαν για ακόμη μια φορά, με την ομάδα της Μαγνησίας να τα εκμεταλλεύεται και να γυρίζει το ματς ήδη από το πρώτο ημίχρονο, με τον Φεράρι να κάνει το 1-1 στο 16′ και του Ουάρντα στο 34′ να κάνει το 1-2.

Τελικά, η Ένωση έφερε το ματς στα ίσα με τον μόνιμό της σκόρερ, Ανσαριφάρντ, να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 2-2 στο 70′. Από εκεί και πέρα τα γκολ διαδέχθηκαν οι αποβολές, με τον Παουλίνιο να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 74′, τον Κολόμπο να αντικρίζει απευθείας κόκκινη στο 85′, κάτι που έκανε με τη σειρά του και ο Σάκχοφ στο 88′.