Νέα καταγγελία για το «ντου» της ΕΛ.ΑΣ. σε κλαμπ: ««Μου λένε να σκάσω γιατί δεν έχω δικαιώματα»

Και δεύτερη καταγγελία για την εισβολή αστυνομικών δυνάμεων σε κλαμπ στο Γκάζι, αυτή τη φορά από κοπέλα που ήταν στο μαγαζί όταν πραγματοποιήθηκε η εισβολή.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα έγραψε στο Facebook:

«Χτες αποφασίζω μετά από αρκετό καιρό να βγώ να χορέψω και να παρτάρω .. πάμε λοιπόν στο steam με την παρέα μου και τον αγαπημένο μου. Είμαστε στο κάτω πάτωμα και χορεύουμε ντραμ εν μπεις και θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια.. αποφασίζω να πάω στην τουαλέτα.. και χωρίς να καταλάβω τίποτα μπουκάρει μια τύπισσα μες την τουαλέτα κ με βγάζει έξω… “κατακάθι του κόσμου δεύρω έξω!” . Συνειδητοποιώ οτι έχουν μπουκάρει τσεοι μες το μαγαζί ..η τύπισσα με ψάχνει ( ΠΑΝΤΟΥ ) και βγαίνω έξω με βάζουν να κάτσω στο πάτωμα μαζί με όλους τους θαμώνες, μου φωνάζουν και απλά κοιτώντας τριγύρω βλέπω ότι έχει γεμίσει το μαγαζί ΟΠΚΕ. Μου λένε να μην μιλάω και να μην φωνάζω γιατί δεν έχω δικαιώματα (μου το τόνισαν πολλές φορές αυτό… ότι δεν έχω δικαιώματα γιατί συχνάζω εκεί – άρα βγαίνεις για ποτό το βράδυ στο γκάζι κ σταματάς να έχεις δικαιώματα –το λοχαν είναι ακριβώς δίπλα γεμάτο 15χρονα αλλά εμείς είμαστε οι ανήθικοι).

Αφού με έχουν ψάξει ήδη, με έχουν καθίσει κάτω, δεν μου αφήνουν να μιλάω με τον αγαπημένο μου κ την φίλη μου με ξανάπανε μέσα για να με ψάξουν δήθεν και το μόνο που μου λένε είναι να σκάσω.. Τελειώνει η παρωδία με σηκώνουν όρθια να περιμένω να βγω έξω με αυτούς που είχαν ψάξει επίσης ..μιλάω σε όλη την διαδικασία τους λεω να μας δώσουν νερά οτιδήποτε και όλα τα θεωρούν υπερβολή που λέω ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ. Τα πράγματα πλέον δεν είναι άστρια.. το επόμενο βήμα είναι να μπούνε σπίτι ΣΟΥ και να σου ψάξουν τον κ@@ο επειδή δεν έχεις δικαιώματα ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙ . Είμαι ακόμα συγκλονισμένη δεν ξέρω καν τι έχω γράψει. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ».

Από την πλευρά της η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι «οι άνδρες της Δίωξης εισέβαλαν στο κατάστημα όπου τελικά εντόπισαν ποσότητες απαγορευμένων ουσιών, ενώ προχώρησαν και στις συλλήψεις 10 ατόμων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν 5 αλλοδαποί και 5 ημεδαποί και συγκεκριμένα 6 πελάτες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, MDMA και φαρμακευτικά δισκία, υπάλληλος του κέντρου διασκέδασης, που κατείχε τρεις συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 2,8 γραμμάριων και οι ιδιοκτήτες του κέντρου

Επιπλέον, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στο δάπεδο του καταστήματος εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, MDMA και ecstasy, τις οποίες απέρριψαν οι κάτοχοι τους.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12,6 γραμμάρια κάνναβη και 3,5 γραμμάρια κοκαΐνη, 1,7 γραμμάρια ηρωίνη και 3,2 γραμμάρια MDMA, 2 δισκία ecstasy και 20 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

-Ad-