Νέα Μάκρη:Άκαρπες οι έρευνες για τον Κώστα Μπιμπίκο

Συνεχίζει να αγνοείται ο καλλιτέχνης Κώστας Μπιμπίκος με την ξαδέλφη του να έχει γίνει ντετέκτιβ προσπαθώντας με κάθε τρόπο να μάθει τι του έχει συμβεί.

Η Ελένη Κυπραίου μίλησε στην κάμερα του «Φως στο Τούνελ» για τις έρευνες που έχουν γίνει από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του στη Νέα Μάκρη.

«Έχουμε κάνει πάρα πολλές ενέργειες και μεμονωμένα με τον αδελφό του Κώστα, αλλά έχουμε κινητοποιήσει και τις αρχές από την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης. Έχουμε ψάξει σε δομές, νοσοκομεία, νεκροτομεία, όλα αυτά με επίσημη εντολή και με επίσημη ενημέρωση που έχουμε λάβει, έχουμε μάθει ότι δεν είναι κάπου.»

Όπως είπε, ο ξάδελφός της είναι ένας αγαπητός σε όλους άνθρωπος, που δεν είχε βλάψει ποτέ κανέναν, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους εθελοντές πυροσβέστες για την πολύτιμη βοήθειά τους στις έρευνες.

«Ένα άκακο παιδί, τον ξέρουν όλοι, όλοι τον αγαπούσαν, δεν είχε αντιδικίες με κανέναν. Οι εθελοντές πυροσβέστες εδώ στην Αγία Μαρίνα που τον γνώριζαν και μας έδωσαν φωτογραφίες του από κάμερα ασφαλείας, έχουν ψάξει σε ρέματα με δική τους πρωτοβουλία και θέλω να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ. Ένας άνθρωπος σε μία μικρή περιοχή, δεν εξαφανίζεται έτσι, δεν είναι καρφίτσα. Όσο περνάει ο καιρός και επειδή έχει μεσολαβήσει και αυτό το έντονο κύμα κρύου, ο νους μας πάει στο κακό. Κι έτσι όμως να είναι, εμείς θέλουμε τον άνθρωπό μας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τον βρούμε», τόνισε εμφανώς συγκινημένη.




Αυτό που δημιουργεί ερωτήματα στην κυρία Ελένη είναι η στάση της οικογένειας του φίλου του, που τον είδε τελευταίος.

«Απευθυνθήκαμε στον φίλο του. Πήγαμε σπίτι του, αλλά δεν τον βρήκαμε. Μιλήσαμε με την αδελφή του, αλλά δεν μας άφησε να πούμε δύο λόγια και με τον ίδιο. Αυτό που διαπιστώσαμε, είναι πως εδώ υπάρχει μία διχογνωμία, καθώς η αδελφή του φίλου μας είπε πως φεύγοντας, κατευθυνόταν προς τη λεωφόρο, ενώ εκείνος ισχυρίζεται πως βάδιζε προς την αντίθετη πλευρά, δηλαδή προς τη θάλασσα. Αυτό από μόνο του, είναι ένα στοιχείο που μας προβληματίζει πάρα πολύ», κατέληξε.

-Ad-