Νέα μήνυση κατέθεσαν o Harry και η Meghan Markle

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Eriq Garner που έχει στα χέρια του μερικά νομικά έγγραφα και όπως μεταδίδει η Post, το ζευγάρι έχει ήδη καταθέση μήνυση για καταπάτηση της ιδιωτικότητάς του κι αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι σοβαρά.

Meghan και Harry υποστηρίζουν στην μήνυση πως η ασφάλεια της οικογένειάς τους καταπατήθηκε όσο παρέμειναν στην Βόρειο Αμερική, από διάφορα drones.

«Στην αρχή του έτους, Meghan και Harry μετακόμισαν στον Καναδά και για έξι περίπου εβδομάδες ζούσαν ανενόχλητοι. Λίγο αργότερα, το tabloid Daily Mail αποφάσισε να δημοσιεύσει τον ακριβή τόπο κατοικίας τους με αποτέλεσμα 40 περίπου παπαράτσι να ενοχλήσουν την ειρηνική και ήρεμη μέχρι τότε κοινότητα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ενοχληθούν όλες οι γύρω οικογένειες αλλά και το πριγκιπικό ζεύγος».

Δικηγόρος πάντως των royals θα είναι ο Michael Kump κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη μιας και έχει εκπροσωπήσει και άλλους διάσημους σταρς όπως η Sandra Bullock, η Barbra Streisand, η Jessica Simpson και οι αδερφές Kardashian/Jenner.

Είναι προφανής η προσπάθεια των Harry Και Meghan να αποτρέψουν κάτι παρόμοιο να συμβεί και στο νέο τους σπίτι στο Los Angeles. Μετά την πρώτη επίσκεψη των drones, Μέγκαν και Harry προσέλαβαν ειδική εταιρία για την προστασία του σπιτιού τους.