Νέα στοιχεία για τη φρίκη: Έδεσε, απείλησε και έδωσε φάρμακα στην 19χρονη σύντροφό του για να αποβάλει

Στη Ζάκυνθο 27χρονος έδεσε και ξυλοκόπησε την 19χρονη σύντροφό του, ενώ της χορήγησε δια της βίας και φάρμακα προκειμένου να προκαλέσει την αποβολή του μωρού που κυοφορούσε.

Την απείλησε, την έδεσε και στην συνέχεια την υποχρέωσε να πιει χάπια. Με αυτόν τον φρικώδη τρόπο ένας 27χρονος προκάλεσε χημική αποβολή στην 19χρονη σύντροφό του, που ήταν έγκυος στο παιδί τους.

Το ζευγάρι δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα. Όλα όμως άλλαξαν όταν η 19χρονη έμεινε έγκυος, μέχρι που ο 27χρονος χρησιμοποιώντας μια αφορμή την πήγε στο σπίτι του και προέβη στην αποτρόπαια πράξη του.

«Την έδεσε, ενώ τον ικέτευε να σταματήσει και καλούσε σε βοήθεια. Της έδωσε χάπι και μετά της έβαλε κολπικό φάρμακο για να αποβάλει. Μιλάμε για ανθρώπινο τέρας», είπε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

Μάλιστα, της αφαίρεσε το κινητό για μην μπορεί να επικοινωνήσει με τους δικούς της.

Στο νοσοκομείο της Ζακύνθου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κοπέλα είχε χάσει το έμβρυο που κυοφορούσε.

«Φλίπαρε με το που άκουσε για το παιδί. Ήταν τόσο βάναυση η κίνηση του 27χρονου, που πιστεύω δεν θα υπάρξει επιείκεια από τις ελληνικές Αρχές», συμπλήρωσε ο κος Μπαλάσκας.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την κατηγορία της διακοπής κύησης, για ενδοοικογενειακής βία και για άσκηση σωματικής βίας.