Νέα στοιχεία για τους πυροβολισμούς σε μπαρ στην Ομόνοια

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αναγνώρισε τους δύο άνδρες, οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές.

Ανθρωποκυνηγητό για να βρουν τους δύο δράστες που μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια το βράδυ της 25ης Μαρτίου και άρχισαν να πυροβολούν έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ., ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ταυτοποιήθηκε το τζιπ με οποίο διέφυγαν.

Το μπαρ ανήκει σε έναν Τούρκο υπήκοο, κουρδικής καταγωγής που ήταν στο κατάστημα την ώρα της επίθεσης μαζί με ακόμη τρεις ομοεθνείς του, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Οι δύο δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν τον έναν από τους υποψήφιους στόχους και πυροβόλησαν μία φορά εναντίον του χωρίς να τον πετύχουν, ενώ ο δεύτερος πυροβολισμός ήταν στο πάτωμα, δείγμα ότι επρόκειτο για προειδοποιητικές βολές.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας που είχε το συγκεκριμένο κατάστημα και φαίνεται ότι έχουν ταυτοποιήσει το όχημα με το οποίο διέφυγαν από το σημείο οι δράστες.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Το Ισραήλ απαγόρευσε την πρόσβαση χριστιανών της Δυτικής Όχθης στην Ιερουσαλήμ
14 Απριλίου, 2025
Ρέθυμνο: Συνελήφθη 55χρονος που μετέφερε εκατοντάδες αμνοερίφια χωρίς άδεια
14 Απριλίου, 2025
Πόσο θα πληρώσουμε φέτος για το τραπέζι του Πάσχα
14 Απριλίου, 2025
Κυρανάκης: Τι θα προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για την ασφάλεια στα τρένα
14 Απριλίου, 2025
Κύκλωμα ναρκωτικών: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που «έκαψαν» τον τραγουδιστή
14 Απριλίου, 2025
Δώρο Πάσχα 2025: Μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί
14 Απριλίου, 2025
Πιερρακάκης για ΕΣΠΑ: Η Ελλάδα για πρώτη φορά στη 2η θέση στην ΕΕ ως προς την απορρόφηση του 2021-2027
14 Απριλίου, 2025
Φωτιά σε σπίτι στα Χανιά
14 Απριλίου, 2025
Τι ισχύει για τις αργίες του Πάσχα – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ για τις αμοιβές
14 Απριλίου, 2025
Πέθανε ο δημοσιογράφος και κριτικός Δημήτρης Ραυτόπουλος
14 Απριλίου, 2025