cretaone.gr

Νέα στοιχεία και μαρτυρίες για την 17χρονη που σκοτώθηκε μετά από πτώση από γέφυρα

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου μεταξύ άλλων κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και συμμαθητές του σχολείου της 17χρονης.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Χερσόνησο Ηρακλείου στην Κρήτη μετά τον τραγικό θάνατο της 17χρονης Νικολέτας που έπεσε στο κενό από γέφυρα στην περιοχή της Σταλίδας. Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες θανάτου της μαθήτριας Λυκείου που εξελίσσεται σε θρίλερ, αφού μέχρι τώρα παραμένει μυστήριο τι ήταν αυτό που οδήγησε την 17χρονη στη γέφυρα φεύγοντας από το σχολείο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretaone.gr, ήταν η πρώτη φορά που η 17χρονη δεν πήρε το λεωφορείο για να επιστρέψει από το σχολείο στο σπίτι της. Πήγε πεζή στη γέφυρα και βρέθηκε στο κενό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Οι Αρχές έχουν ήδη αποκλείσει το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας εναντίον της αλλά και ενός τροχαίου, που έστειλε την ανήλικη στον θάνατο.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η μικρή αδερφή της 17χρονης που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Νικολέτα χωρίς να μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Στο σχολείο της μαθήτριας σπεύδει κλιμάκιο ψυχολόγων για να στηρίξει τους συμμαθητές της κοπέλας που σκοτώθηκε.

Το βίντεο του neakriti:

Η 17χρονη ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες ενώ χθες (23-05-2024) πήγε κανονικά στο σχολείο όπου έδωσε ενδοσχολικές εξετάσεις στην Ιστορία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, φεύγοντας μετά το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο όπως έκανε καθημερινά, αλλά αποχώρησε με τα πόδια.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από διερχόμενο στον ΒΟΑΚ που είδε την 17χρονη στη γέφυρα. Επίσης, υπάρχουν αναφορές ότι τουρίστριες που έτυχε να περνάνε από το σημείο, προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη μαθήτρια και να της μιλήσουν όμως όταν έφτασαν, ήταν ήδη αργά.

Αυτό που εξετάζει η Αστυνομία είναι αν συνέβη κάτι στο σχολείο που επηρέασε και αναστάτωσε τη μαθήτρια.