Νέες αποκαλύψεις: Ταξίδι στην Αθήνα πριν πετάξει το μωρό στα σκουπίδια

Νεώτερα στοιχεία στην υπόθεση του βρέφους, το οποίο πέταξε η μητέρα του, σε κάδο σκουπιδιών, στην Καλαμάτα έρχονται στο φως, ενώ στον ALPHA, μιλάει ο οδηγός του ΚΤΕΛ, με το οποίο ταξιδέψε η μητέρα του βρέφους, από την Αθήνα προς την Καλαμάτα.

Την ίδια ώρα μεγάλο ενδιαφέρον να το υιοθετήσουν το μωρό που πετάχτηκε στα σκουπίδια – Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους και η Βίκυ Τσώνη, η οποία του έσωσε τη ζωή.

Σε μια γροθιά έχει μετατραπεί η κοινωνία της Καλαμάτας για να στηρίξει το νεογέννητο βρέφος που βρήκε η τραγουδίστρια Βίκυ Τσώνη σε υπόγειο κάδο σκουπιδιών.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από ζευγάρια άτεκνα αλλά και από οικογένειες με παιδιά να γίνουν ανάδοχοι γονείς ή ακόμα και να υιοθετήσουν το αγοράκι.

«Έσπασαν τα τηλέφωνα χθες όλη μέρα από οικογένειες που ενδιαφέρονται για το μωράκι, και μάλιστα με ρωτούσαν και τη διαδικασία, τι πρέπει να κάνουν για να το πάρουν στην οικογένειά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Μετανιωμένη η μητέρα – «Θόλωσα και το πέταξα»
Πρόκειται για μια 24χρονη Γεωργιανή, η οποία κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, φέρεται ότι δήλωσε μετανιωμένη στις Αρχές. Σύμφωνα με το messinialive.gr, είπε στους αξιωματικούς ότι ζει μόνη της και δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το μεγαλώσει.

Η 24χρονη μητέρα δεν έμενε στη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά τυχαία επέλεξε τον συγκεκριμένο κάδο για να πετάξει το νεογέννητο αγοράκι της, το οποίο είχε γεννήσει πριν 6 ημέρες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ δήλωσε πως σήμερα θα πήγαινε στην Πύλο σε κάτι γνωστούς της.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star, η 24χρονη φέρεται να είπε στην κατάθεση της: «Δεν είχα κανέναν να με βοηθήσει. Κανέναν να με στηρίξει. Είμαι μόνη μου. Έφτασα νύχτα, τριγυρνούσα στην Καλαμάτα και κάποια στιγμή θόλωσα και το πέταξα».