Νέα «βόμβα» από Μπαπέ – Σε ποια ομάδα θέλει να πάει τον Ιανουάριο

Η σχέση του Κιλιάν Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι εντελώς διαλυμένη, διαβεβαιώνουν πηγές προσκείμενες στη “Marca” και γνωρίζουν από «πρώτο χέρι» την κατάσταση, επιβεβαιώνοντας την προοπτική αποχώρησή του τον Ιανουάριο, είδηση που μετέδωσε και το “RMC”.

«Δεν υπάρχει επιτροφή» επιμένουν οι ίδιες πηγές στην ισπανική εφημερίδα. Και για αυτό παρέχουν μια άλλη άγνωστη λεπτομέρεια μέχρι σήμερα: ο ποδοσφαιριστής ζήτησε ήδη να αποχωρήσει τον Ιούλιο.

Είναι σε τέτοιο βαθμό οι σχέσεις του με το σύλλογο, που ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 με την Γαλλία να σκέφτεται την αποχώρησή του από το “Παρκ ντε Πρενς” ακόμη και τον προσεχή Ιανουάριο, όπως γνωρίζει πολύ καλά και η διοίκηση του παριζιάνικου συλλόγου.

Τον περασμένο Ιούλιο οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους υπό όρους. Ο βασικότερος, που θα εκπλήξει κάποιους, ήταν ότι το πεπρωμένο του δεν ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό το όριο ήταν πάντα πολύ σαφές στις συζητήσεις που έγιναν: οπουδήποτε εκτός από το “Σαντιάγκο Μπερνεμπέου”. Η Λίβερπουλ, που έχει ήδη προσπαθήσει το 2022, θα μπορούσε να είναι η μόνη εφικτή επιλογή του.

Κανείς δεν αγνοεί ότι δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό καμία σύνδεση μεταξύ των επικεφαλής των Ρεάλ (Φλορεντίνο Πέρεθ) και Παρί (Νασέρ Αλ Κελαΐφι).  Δύο ήταν τα κίνητρα για να φτάσει το θέμα στο “σημείο χωρίς επιστροφή”: η «υπόθεση Μπαπέ», περιέργως, και οι αντίπαλες θέσεις γύρω από τη European Super League.

Ο παίκτης θεωρεί ότι η Παρί τον έχει προδώσει. Για να γίνει αντιληπτό αυτό θα πρέπει να ανατρέξει κανείς στον περαμένο Μάιο. Όπως εξηγεί η “Marca”, η διοίκηση των “πρωτευσιάνων” έδωσε μια σειρά από υποσχέσεις, οι περισσότερες από τις οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν, ώστε να σφραγίσει την υπογραφή του και να ανανεώσει μέχρι το 2024.

Αυτή ήταν η συμφωνία και όχι μέχρι το 2025, όπως αποκάλυψε η L’Équipe. Ο παίκτης, μάλιστα, συμφώνησε να ποζάρει με φανέλα με το νο5 στο τέλος, αντί για το 4, ως ένδειξη καλής διάθεσης και ευγνωμοσύνης προς την ομάδα της πόλης του.

Από το Μάιο μέχρι τώρα αυτό ήταν μία κίνηση εντυπωσιαασμού χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ο Μπαπέ είπε το «ναι», ενημερώνοντας απευθείας τον Φλορεντίνο Πέρεθ για το «όχι» του στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ένιωθε πολιτική πίεση.

Τα χρήματα, όπως εξήγησε στον κύκλο του, δεν τον ενδιαφέρουν, θα μπορούσε να τα επιστρέψει, προκειμένου ο ίδιος να βρισκόταν κάπου όπου το πρώτο πράγμα που θα τον απασχολούσε θα ήταν το ποδόσφαιρο.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτό το νέο σενάριο… γιατί ο «7» επιθυμεί ακόμη να φορέσει μία μέρα την φανέλα των «μερένχες».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Η Φλόγα της Ελπίδας ξεκίνησε το ταξίδι για τους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics στο Τορίνο – Έμπνευση για όλους η δύναμη της θέλησης
26 Φεβρουαρίου, 2025
33χρονος ήταν νεκρός για 42 ημέρες σε λόφο στον Βόλο σε απόσταση 70 χλμ. από τον Βασίλη Καλογήρου
26 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Εκατοντάδες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα & το εξωτερικό για τη συμπλήρωση δύο ετών από την τραγωδία
26 Φεβρουαρίου, 2025
Γρίφος με την στάση του σώματος του Βασίλη Καλογήρου – Τι εξετάζουν οι ειδικοί
26 Φεβρουαρίου, 2025
Στοιχεία ότι ο Βασίλης Καλογήρου δολοφονήθηκε βρήκε ομάδα ερευνών που διορίστηκε από την οικογένειά του
26 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Επιμένει η οικογένειά του στο σενάριο της δολοφονίας
26 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Την Πέμπτη δημοσιεύεται το πόρισμα – Δεν έγινε δεκτό το αίτημα συγγενών των θυμάτων για αναβολή
26 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Εντολή να ανοίξει ο ιατρικός του φάκελος από την 1η Ιανουαρίου του 2024 και μετά
26 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Πυροβολισμοί έξω από δικαστήριο στο Μπίλεφελντ στη διάρκεια δίκης για τη δολοφονία πυγμάχου
26 Φεβρουαρίου, 2025
Μανώλης Λιδάκης: Η αποκάλυψη της αδελφής του λίγους μήνες πριν «φύγει» – «Εισχώρησε στο γόνατό του στρεπτόκοκκος»
26 Φεβρουαρίου, 2025