Νέες αποκαλύψεις για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και το κύκλωμα ναρκωτικών (vid)

Στο προσκήνιο έφερε ξανά το σενάριο πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν σε κύκλωμα ναρκωτικών ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 επανέφερε στο προσκήνιο το σενάριο που συνδέει τον πιλότο με ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Παλλήνη που είχε αυτοκτονήσει και κύκλωμα ναρκωτικών.

“Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό το είπε στην Καρολάιν“, είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Καρολάιν.

Ο αστυνομικός συντάκτης του MEGA, Βασίλης Λαμπρόπουλος, αναφέρθηκε στα όσα είχε ερευνήσει η ΕΛΑΣ, σχετικά με το συγκεκριμένο σενάριο.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο από την τότε έρευνα δεν είχε προκύψει κάποιο στοιχείο, ενώ υπήρξε και σχετική διάψευση και από την ΕΛ.ΑΣ.

“Δεν στέκει στην κοινή λογική από αυτά που έχουμε ερευνήσει γιατί αν ήξερε ο κ. Κράουτς ότι ο Μπάμπης εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών θα είχε βγει όταν υπήρξε η δολοφονία που αρχικά είχε βγει σαν ληστεία“, είπε αρχικά ο αστυνομικός συντάκτης και σημείωσε πως υπήρχε δυσαρέσκεια από την οικογένεια της Καρολάιν προς μέσα που άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο δολοφόνος.

Ακόμα συμπλήρωσε πως το συγκεκριμένο σενάριο δεν επιβεβαιώνεται ότι από νομικούς, ούτε από αστυνομικούς, ενώ είχε γίνει έρευνα και στα γραφεία που εργαζόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και δεν βρέθηκε κάποιο σχετικό στοιχείο.