Νέες μαρτυρίες για την εξαφάνιση του Αμερικανού τουρίστα στην Αμοργό

Όπως αναφέρει η Debbie Leshane σε ανάρτησή της στο Facebook, ο 59χρονος τελικά δεν ακολούθησε το μονοπάτι στο οποίο τον αναζητούσαν οι Αρχές.

Μπορεί οι έρευνες για τον εντοπισμό του Αμερικανού τουρίστα που εξαφανίστηκε στην Αμοργό να έχουν σταματήσει, η σύντροφος του, ωστόσο, δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες της.

Η Debbie συνομίλησε με το ζευγάρι που τον είδε για τελευταία φορά και από την συνάντησή τους προέκυψαν νέα στοιχεία που ίσως είναι ικανά να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

«Είχα μια συζήτηση με το ζευγάρι που είδε και μίλησε με τον Albert στην πεζοπορία του περίπου στις 10:50 π.μ. Μου είπαν ότι ο Albert δεν ήθελε να πάει στη Χώρα, ήθελε να ταξιδέψει στο μονοπάτι 8 για τα Κατάπολα. Αυτό είναι το μονοπάτι που πίστευα ότι κινήθηκε ο Albert, αλλά το ζευγάρι είπε ότι εκείνος έστριψε αριστερά προς τη Χώρα, αναζητώντας το μονοπάτι 8 και αυτό μετέφεραν στις Αρχές» γράφει η Debbie Leshane στην ανάρτησή της.

Όπως της ανέφερε το ζευγάρι, ο 59χρονος δεν φαινόταν ταλαιπωρημένος, ενώ ήταν εξοπλισμένος και με νερό, καθώς υπήρχε έντονη ζέστη τις ημέρες εκείνες.

Δείτε την ανάρτησή της