Νέες συλλήψεις και αποκαλύψεις σοκ για το κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικες

Ξετυλίγεται μέρα με την ημέρα το κουβάρι της φρίκης για το κύκλωμα μαστροπείας που εντόπιζε και στη συνέχεια εξέδιδε σε πελάτες ανήλικα κορίτσια.

Τις προσέγγιζαν σε club και μπαράκια ή ακόμα και σε ινστιτούτα ομορφιάς, δελεάζοντάς τις για τη μεγάλη ζωή, με εύκολα και γρήγορα χρήματα.

Οι ανήλικες κοπέλες έπεφταν στα δίχτυα του κυκλώματος μαστροπείας, όπως συνέβη με την 15χρονη, η μητέρα της οποίας έκανε την πρώτη καταγγελία για το κύκλωμα.

«Στην αρχή δεν πήγαινα μαζί της (σ.σ με την 17χρονη). Πήγαινα εκεί στο ξενοδοχείο να κάνει το ραντεβού της και την περίμενα εγώ απ’ έξω, να βγει. Μετά, κάποια στιγμή μου είπε, έλα κι εσύ μαζί μου κι εγώ συμφώνησα γιατί είδα ότι βγάζει κι εκείνη λεφτά και ενθουσιάστηκα. Έχει συμβεί γύρω στις 3-4 φορές», είπε η 15χρονη.

Οι Αρχές προχώρησαν σε δύο νέες συλλήψεις. Πρόκειται για την διαβόητη «Έλενα», την 25χρονη που φέρεται να συμμετείχε στο κύκλωμα. Προσέγγιζε τις νεαρές κοπέλες, τις έφερνε σε επαφή με τους πελάτες και τις συνόδευε στα ραντεβού, κρατώντας τα ποσοστά της.

Και ένα 65χρονο από τα Βόρεια Προάστια, ο οποίος φέρεται να συνευρέθηκε τουλάχιστον 20 φορές με την ανήλικη, σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Αθήνα, την τελευταία διετία, καταβάλλοντας κάθε φορά 200 ευρώ. Ο συγκεκριμένος συνελήφθη στο αεροδρόμιο.

«Οι συλλήψεις είναι 5 συνολικά και είμαστε ακόμα στην αρχή. Υπάρχουν πολλά ακόμη εντάλματα προς εκτέλεση», δήλωσε ο δικηγόρος, Γεώργιος Κανιάρης.

Συναντήσεις… υπεράνω υποψίας

Η μητέρα της 15χρονης, που άρχισε να ξηλώνει τον ιστό της αράχνης, καταγγέλλει πως υπάρχουν εμπλεκόμενοι που παραμένουν ασύλληπτοι.

«Η Σ… ακόμα είναι έξω. Η πρώτη που πρέπει να μπει μέσα είναι η Σ…. Την είχε δει σε ένα μαγαζί που πήγε να φτιάξει τα νύχια, και τώρα δεν ξέρουμε. Ήταν τυχαία εκεί; Πρέπει να ήταν όλα σχεδιασμένα από τη Λ…. και από τη Δ…».

Η συλληφθείσα, που παρουσιαζόταν ως αισθητικός, δεχόταν ανήλικες στο σπίτι της, με πρόσχημα ότι θα εκπαίδευε τα κορίτσια στο να φτιάχνουν βλεφαρίδες.

Ο πατέρας 18χρονης, θύματος του κυκλώματος, πήγαινε μόνος του την ανήλικη τότε κόρη του στο σπίτι της συλληφθείσας, ανυποψίαστος για το τι πραγματικά συνέβαινε.

«Μας παραμύθιασε. Έμενα με παραμύθιασε. Έκανα 2-3 εφόδους μέσα στο σπίτι να δω τι γίνεται. Δεν είδα τίποτα περίεργο. Ένα παιδάκι είχε».

«Μόνη μου το βρήκα. Από το κινητό της μικρής. Είδα κάτι μηνύματα, κάτι συναλλαγές κάτι πελάτες κάτι αυτά και τρελάθηκα. Λέω τι γίνεται εδώ πέρα. Και μετά κάποια στιγμή αναγκάστηκε και μου είπε την αλήθεια. Τον άντρα μου δηλαδή τον είχε φλομώσει στα ψέματα, τον πατέρα της δηλαδή», είπε η μητέρα της.

Αλλά και οι πελάτες, υπεράνω υποψίας.

Το κινητό της 15χρονης σήμερα κοπέλας είναι στα χέρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης και ελέγχεται εξονυχιστικά, προκειμένου να οδηγήσει τις Αρχές στους «εγκέφαλους» του κυκλώματος.

Απολογούνται αύριο οι τρεις πρώτου συλληφθέντες

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί από την αστυνομία αφορούν 6 άτομα, τρία που έχουν συλληφθεί κ απολογούνται αύριο, σήμερα συνελήφθησαν ακόμα δύο και εκκρεμεί ένα ακόμη ένταλμα σύλληψης.

Κατά περίπτωση τους αποδίδονται τα αδικήματα: μαστροπεία, μαστροπεία με ανήλικη, μαστροπεία με ανήλικη κάτω των 15 ετών, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και πορνογραφία.