Νεκρά αδέλφια στο Νέο Ηράκλειο: Άφησαν δύο σημειώματα – Τι αναφέρουν

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέρφια, άνδρας 34 ετών και γυναίκα 29 ετών, εντοπίστηκαν νεκρά, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην οδό Ολυμπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα δύο αδέρφια, που ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, λόγω του θανάτου της μητέρας τους, φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ενώ δίπλα τους βρέθηκε μια καραμπίνα.

Σημειώνεται, ότι τον 34χρονο και την 29χρονη εντόπισε νεκρούς ο αδερφός τους, που διαμένει σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας.

Άφησαν δύο σημειώματα – Τι αναφέρουν

Δύο σημειώματα βρέθηκαν στο χώρο που εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στο Νέο Ηράκλειο.

Οπως αναφέρει το newsit.gr, στα σημειώματα αυτά αναφέρεται η απόφαση τους να αυτοκτονήσουν τόσο ο 34χρονος όσο και η 29χρονη. Αν και ο γραφικός χαρακτήρας στα σημειώματα ταιριάζει σε έναν από τους νεκρούς, ωστόσο γραφολόγος θα αναλάβει να ερευνήσει εάν τα σημειώματα τελικά γράφτηκαν από ένα από τ’ αδέρφια ή από κάποιο άλλο άτομο.

Η 29χρονη πυροβόλησε τον αδελφό της και μετά αυτοκτόνησε

Σύμφωνα με πληροφορίες η 29χρονη ήταν αυτή που πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο αδελφό της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία αρχικά κλήθηκε στο σημείο ύστερα από μια πληροφορία για μια νεκρή κοπέλα. Όταν όμως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο εντόπισαν νεκρό και έναν άνδρα, τον αδερφό της.

Ετοιμαζόταν να παντρευτεί – Οι πρώτες μαρτυρίες

Ένας απο τους γείτονες, ανέφερε οτι πρόκειται για εξαιρετική και ήσυχη οικογένεια, προσθέτοντας οτι ποτέ δεν είχε ακουστεί κάτι για αυτούς. Ο ίδιος τόνισε ότι ο πατέρας των αδερφιών, τού είχε πει οτι ο 34χρονος γιος επρόκειτο να παντρευτεί και πως «ήταν κρίμα που η μητέρα των παιδιών είχε πεθάνει και δεν θα χαιρόταν ένα εγγονάκι».

«Εξαίρετη οικογένεια, δεν ακούστηκαν ποτέ. Καλοί άνθρωποι και γείτονες, εργατικοί. Η μητέρα τους “έφυγε” πριν επτά μήνες. Το αγόρι ήταν πολύ καλό, ήταν ήσυχα παιδιά. Δεν είχαμε ακούσει ποτέ κάτι. Μου είπε ο πατέρας του, ότι ετοιμαζόταν να παντρευτεί και πως ήταν κρίμα που “έφυγε η γυναίκα μου και δεν θα δει ένα εγγονάκι”», τόνισε ο γείτονας.

Ένας άλλος γείτονας δηλώνει οτι ο θάνατος της μητέρας των νεαρών θυμάτων πριν από επτά μήνες, τα είχε επηρεάσει ιδιαίτερα. Η μητέρα των δύο αδερφιών ήταν καρκινοπαθής και είχε δώσει σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.

«Τα χρόνια αυτά ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τον θάνατο της μητέρας τους. Δεν νομίζω ότι είχαν θέματα τα αδέλφια, δεν είχε ακουστεί τίποτα», αναφέρει.

Όπως επισήμανε, τα δύο θύματα ήταν άνεργα και είχαν έναν τρίτο αδερφό (ο οποίος και φέρεται να βρήκε και τις σορούς τους) που ηταν περίπου 36 ετών και εργαζόταν.

Αυτός είναι ο 34χρονος