Νεκρά αδέρφια-Κατερινόπουλος: «Βόμβα» για παρέμβαση ανθρώπινου χεριού – «Δεν ήθελα να βλέπω κανέναν»

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης, φιλοξένησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη των πιο πολυσυζητημένων πρόσωπα των ημερών, που δεν είναι αλλα από τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου, τους γονείς στην Πάτρα, που έχασαν τα τρία κοριτσάκια τους στη διάρκεια τριών ετών.

Το ζευγάρι άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι και την καρδιά του σε τηλεοπτική κάμερα και μίλησε για όλα στον Γιώργο Σόμπολο και έδωσε απαντήσεις σε όλα όσα ακούγονται και σε όλα τα αναπάντητα-μέχρι τώρα-ερωτηματικά.

Κορυφαίοι στο είδος τους επιστήμονες μίλησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή ρίχνοντας φως σε παραμέτρους της υπόθεσης του θανάτου – μυστήριο των 3 παιδιών στην Πάτρα και απαντώντας στα ερωτήματα που γεννώνται.

“Κλειδί” στην υπόθεση οι τοξικολογικές εξετάσεις και ιστολογικές εξετάσεις των τριών παιδιών.

Παράλληλα, στο πλατό της εκπομπής ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κατερινόπουλος έκανε λόγο για «παρέμβαση ανθρώπινου χεριού», ρίχνοντας βόμβα στην εξέλιξη της υπόθεσης.

«Θα δέσουν όλα, έτσι πιστεύω» απάντησε στην ερώτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για το αν θεωρεί ότι η απάντηση θα έρθει από τις ιστολογικές ή από τις αντιπαραθέσεις. «Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου, δεν θέλω να γίνω προφήτης» σχολίασε και συμφώνησε ότι μπορεί πίσω από όλα αυτά να υπάρχει  μια ουσία «φάντασμα» η οποία είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστεί. Νωρίτερα μάλιστα, ο ίδιος υπέβαλλε ερώτηση σε ιατροδικαστή που εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση, για το αν ο υδράργυρος μπορεί να εντοπιστεί στον οργανισμό, εφόσον έχει χορηγηθεί από το αυτί.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτό το ζευγάρι για την ψυχραιμία τους, για τον αγώνα που δίνουν, να βγει η αλήθεια. Και εύχομαι να βγει η αλήθεια, να συλληφθούν οι δράστες και δεν μπορώ να πω ότι του ζηλεύω…» σχολίασε όλο νόημα και πρόσθεσε:

«Όταν χάνεις το παιδί σου…»

«Έζησα απώλεια και δεν ήθελα να βλέπω κανέναν μπροστά μου» δήλωσε αναφερόμενος στον χαμό του παιδιού του. «Το γεγονός ότι ήρθαν στην εκπομπή σου Ζήνα και μίλησαν, δείχνει ότι τους ενδιαφέρει να βγει η αλήθεια και ειλικρινά τους εύχομαι να έχουν σύντομα αποτελέσματα. Μπράβο τους και το γεγονός ότι ευχαρίστησαν τους γιατρούς μετά από μια απώλεια, στα υπέρ τους είναι. Εγώ δεν θα τους ευχαριστούσα ποτέ» σχολίασε με καυστικό ύφος. «Όταν χάνεις το παιδί σου Ζήνα και δεν χάνεις ένα, δεν χάνεις δύο… χάνεις τρία…  είναι μεγάλη η δύναμη που έχουν αυτά τα παιδιά, μόνο και μόνο που ήρθαν στην εκπομπή σου. Εγώ δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο. Ούτε τον αδερφό μου δεν ήθελα να βλέπω, όχι να βλέπω στα κανάλια… Τους το πιστώνω ως δύναμη ψυχής. Θεωρώ σε μεγάλο βαθμό ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Να μάθουν και κάποιοι άλλοι επίδοξοι στο μέλλον και να μην κάνουν τα ίδια πράγματα…» σχολίασε ο έμπειρος ταξίαρχος εν αποστρατεία.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

-Ad-