nypost

Νεκρά δύο αδέρφια που προσπάθησαν να σώσουν γυναίκα από τον φίλο της

Το γραφείο του σερίφη σημείωσε ότι είχε γίνει κλήση από το σπίτι του υπόπτου σχετικά με ένα περιστατικό οικογενειακής βίας, μόλις λίγες μέρες πριν από τη θανατηφόρα συμπλοκή. Η αστυνομία δεν επεξήγησε τις λεπτομέρειες της κλήσης.

Δύο αδέρφια έπεσαν νεκρά από πυροβολισμούς έξω από το σπίτι τους στο Τέξας, ενώ προσπαθούσαν να προστατεύσουν τη γειτόνισσά τους από τον εκτός εαυτού φίλο της, ο οποίος στη συνέχεια γύρισε το όπλο στον εαυτό του για να αυτοπυροβοληθεί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι Έντγκαρντ και Λουίς Λόπεζ-Ρόμπλες βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Χιούστον την Παρασκευή το βράδυ, όταν η γειτόνισσα και οι δύο έφηβοι γιοι της έτρεξαν προς το μέρος τους, μετά από ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με τον φίλο της, Κάρλος Γκερά, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Χάρις.

Σύμφωνα με την nypost η γυναίκα και τα παιδιά της μπήκαν στο σπίτι των αδελφών και σύντομα τους ακολούθησε ο Γκερά.

Οι Έντγκαρντ, 50 ετών, και Λουίς, 31 ετών, βγήκαν έξω για να προσπαθήσουν να τον κρατήσουν μακριά από τη γυναίκα.

Ο ύποπτος άνοιξε αμέσως πυρ, σκοτώνοντας και τους δύο άνδρες, πριν ένας τρίτος αδελφός βγει έξω με το δικό του πιστόλι για να τους βοηθήσει, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μετά από μια ανταλλαγή πυρών με τον τρίτο αδελφό, ο Γκερά το έσκασε πίσω στο σπίτι του, όπου αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα, σύμφωνα με τον σερίφη.

Η γυναίκα, τα παιδιά της και ο τρίτος αδελφός Λόπεζ-Ρόμπλες δεν τραυματίστηκαν στο περιστατικό.

Ο γείτονας Αλμπέρτο Ερνάντεζ δήλωσε στο Fox 26 ότι ήταν σοκαρισμένος που συνέβη μια τέτοια αποτρόπαια υπόθεση στη γειτονιά του, καθώς θρηνούσε τους δύο γείτονές του.

«Είδα τα πτώματα να κείτονται στο έδαφος», είπε ο Ερνάντεζ για το περιστατικό.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ», πρόσθεσε. «Ήταν 3 το πρωί και τα πτώματα τους ήταν ακόμη στο έδαφος».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τουρκία: Μποϊκοτάζ στην αγορά κατά της σύλληψης Ιμάμογλου – Διετάχθη εισαγγελική έρευνα
1 Απριλίου, 2025
Κορωπί: Ο 51χρονος με το κατσαβίδι είχε καταδικαστεί για τον βιασμό συντρόφου του – Η εμμονή με δικηγόρο και τα βασανιστήρια σε παιδική ηλικία
1 Απριλίου, 2025
Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στα Άνω Πατήσια
1 Απριλίου, 2025
Τέμπη: Νέοι εξοργιστικοί διάλογοι σταθμαρχών που «εκπαιδεύονται» με γελάκια στις κονσόλες μετά την τραγωδία – «Μην τραβήξει κανείς καμιά φωτογραφία»
1 Απριλίου, 2025
Κακοκαιρία: Η πλημμυρισμένη Πάρος από το διάστημα – Δορυφορική εικόνα
1 Απριλίου, 2025
Γαλλία: Βγαίνει στην αντεπίθεση η Λεπέν – Το καλοκαίρι του 2026 η απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη της
1 Απριλίου, 2025
FIRS: Το Νέο Όπλο του Ηνωμένου Βασιλείου κατά της ρωσικής διείσδυσης
1 Απριλίου, 2025
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πάρος και Μύκονος μετά τη σφοδρή κακοκαιρία – Εικόνες καταστροφής
1 Απριλίου, 2025
Η Μόσχα εξετάζει σοβαρά τις προτάσεις των ΗΠΑ για την Ουκρανία, αλλά έχει τις δικές της προτεραιότητες, λέει ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών
1 Απριλίου, 2025
Παύλος Μαρινάκης: Δεν υπάρχει ζήτημα «κίτρινης» ή «κόκκινης» κάρτας σε υπουργούς
1 Απριλίου, 2025