Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Έγραψαν «θάνατος» σε παντζούρι του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πλήθος πολιτών και δημοσιογράφων συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η μητέρα των τριών παιδιών συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο κόσμος επιχείρησε να λιντσάρει τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, φωνάζει «ντροπή» για τα νεκρά παιδιά εκφράζοντας την οργή του ενώ ενδεικτικό είναι ότι κάποιοι έγραψαν τη λέξη «ΘΑΝΑΤΟΣ» σε παντζούρι του σπιτιού, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ΕΡΤ.

Τι είπε στους αστυνομικούς η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, όταν η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, μπήκε στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο για να μην υπάρξει πιθανότητα να πληροφορηθεί ότι δεν είναι μια απλή μεταφορά στην Αθήνα αλλά προσαγωγή που στη συνέχεια έγινε σύλληψη.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου 2025 η συζήτηση για τον νέο φορολογικό νόμο
14 Μαρτίου, 2025
Διώξεις για τα βίντεο από τα Τέμπη
14 Μαρτίου, 2025
Οι ρωσικές δυνάμεις ανακατέλαβαν ένα ακόμα χωριό στο Κουρσκ
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η πορεία για το δυστύχημα των Τεμπών που διοργάνωσαν φοιτητικοί σύλλογοι
14 Μαρτίου, 2025
Αιθιοπία: Τουλάχιστον 31 νεκροί και 1.500 κρούσματα χολέρας
14 Μαρτίου, 2025
Σεισμός 3,5 Ρίχτερ μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού
14 Μαρτίου, 2025
Η Λέστερ θα καταγγείλει τη Μάντσεστερ Σίτι για τον 15χρονο Μονγκά
14 Μαρτίου, 2025
Εντοπίστηκε νεκρή στη Σαλαμίνα η 61χρονη επιβάτιδα πλοίου της γραμμής
14 Μαρτίου, 2025
Κώστας Διαμαντής: Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ
14 Μαρτίου, 2025
Champions League: Έφτασε τα 566 γκολ
14 Μαρτίου, 2025