Νεκρή από σπάνια ασθένεια 33χρονη νηπιαγωγός

Η είδηση του θανάτου της 33χρονης συγκλονίζει από χθες την τοπική κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας και της Δυτικής Αχαΐας.

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος της 33χρονης νηπιαγωγού και μητέρας ενός αγοριού μόλις 18 μηνών, Μαριάννας Γκοτσοπούλου.

Η Μαριάννα Γκοτσοπούλου είχε σπουδάσει νηπιαγωγός, φέτος διορίστηκε ως αναπληρώτρια στο νηπιαγωγείο στις Βελιτσές, αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ασκούσε το επάγγελμα του παιδαγωγού ως λειτούργημα, όπως σημειώνει το tempo24.news.

Η σπάνια ασθένεια και η ραγδαία επιδείνωση

Διαγνώστηκε με μια σπάνιας μορφής ασθένεια πριν από λίγους μήνες. Πάλεψε, όμως, και έκανε όνειρα για το μέλλον. Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία και την περίοδο του Πάσχα αναγκάστηκε να νοσηλευθεί, δίνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή την πιο δύσκολη μάχη, η οποία τελικά δυστυχώς αποδείχθηκε άνιση.

Στο πλευρό της μέχρι το τέλος, στήριγμά της, ο σύζυγός της Ανδρέας (σμηναγός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας), με τον οποίο δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια και μαζί απέκτησαν έναν γιο.

Η Μαριάννα είχε στο πλευρό της την αγαπημένη της μητέρα και τα τρία αδέλφια της, τα οποία βιώνουν τη συντριβή της απώλειάς της.

Το δεύτερο χτύπημα μέσα σε λίγους μήνες

Η οικογένειά της μέσα σε επτά μήνες θρηνεί τη δεύτερη μεγάλη απώλεια. Ήταν 14 Οκτωβρίου του 2023 όταν ο πατέρας της, ο δάσκαλος Παναγιώτης Γκοτσόπουλος (υπηρετούσε στο 24ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας και παράλληλα έψελνε στην ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αρόη), έχανε τη μάχη που έδινε με την ασθένειά του.

Συλλυπητήρια από τον σύλλογο εκπαιδευτικών Πάτρας

Για την απώλεια της Μαριάννας Γκοτσοπούλου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής: «Ο Σύλλογος Eκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τη συναδέλφισσα αναπληρώτρια νηπιαγωγό, Μαριάννα Γκοτσοπούλου, κόρη του αείμνηστου συναδέλφου, Παναγιώτη Γκοτσόπουλου, η οποία έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 33 ετών χάνοντας τη γενναία μάχη που έδωσε με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε, αφήνοντας πίσω ένα παιδί μόλις 18 μηνών. Η Μαριάννα υπηρετούσε στο Νηπιαγωγείο των Βελιτσών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον μονάκριβο γιο της, Ιωάννη, τον σύζυγό της, Ανδρέα, λοιπούς οικείους της και συναδέλφους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της».

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα στη 1:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στην Αρόη και η ταφή θα γίνει στο Β’ κοιμητήριο Λεύκας.