Νεκρό βρέφος: Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθησαν ο παππούς, ο θείος και μία ανήλικη

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί στις Σέρρες για την υπόθεση με το νεκρό βρέφος ενός έτους που βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας σε αρδευτικό κανάλι στην Ηράκλεια Σερρών.

Συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε βάρος του παππού και του θείου του βρέφους, καθώς και σε μία ανήλικη, η οποία δεν έχει καμία συγγενική σχέση με το άτυχο αγοράκι, σύμφωνα με το thestival.gr.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας

«Σήμερα (19 Ιουνίου 2020) τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών, δηλώθηκε από ημεδαπό άνδρα η εξαφάνιση βρέφους ενός έτους περίπου.

Το βρέφος εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα, μέσα σε αρδευτικό κανάλι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου, σε βάρος 2 συγγενικών προσώπων του βρέφους και ανήλικης ημεδαπής, οι οποίοι συνελήφθησαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες την επιμέλεια του βρέφους είχε συγγενικό του πρόσωπο μιας και οι Ρομά γονείς του είναι φυλακισμένοι.

-Ad-